Subtatran Jointification vol 1.: Banská Bystrica privíta dve české grindcorové kapely

Banskobystrický Tartaros privíta vo februári české grindové kapely POTHEAD a SMASHING DUMPLINGS v rámci akcie „Subtatran Jointification Vol. 1“.

SUBTATRAN JOINTIFICATION VOL. 1

POTHEAD (Cze – Praha) – gangsta goregrind
SMASHING DUMPLINGS (Cze – Ústí nad Labem) – gastrogrind
TRACRIOMY (Sk) – guttural slamming brutality
DISTROPHY – (Sk – L. Mikuláš) – pathological goregrind

Piatok 23.2.2018, Banská Bystrica – RC Tartaros

Po štyroch rokoch sa žižkovskí gangstaz POTHEAD vracajú späť do podtatranskej kotliny, aby sa podelili o časť svojej, posledný rok obzvlášť bohatej úrody, aj so svojimi slovenskými bratmi a sestrami. Korene gangu siahajú až na Horehronie, tak sa niet čomu čudovať, že si vybrali práve tento kraj pre šírenie goregrindu a Jointifikácie.

Týmto chcú nadviazať na úspešné koncertné ťaženie, ktoré pomohlo konvertovať veľa veriacich minimálne v troch pražských štvrtiach, veľkej časti stredných Čech a taktiež Ústeckého aj Ostravského kraja, vrátane mnoho iných ktorí fungujú ako separatisti mimo ich kontrolu.

Ako doprovod si chalani berú svojich knedlíkožrútskych fellazz SMASHING DUMPLINGS, mastiacich prvotriedny grind s kapustou a bravčovým.

Keby sa na mieste vyskytol voľajaký chlpatý „problemár“, budú pripravení chalani z TRACRIOMY zaraziť mu ťažkotonážne kladivo priamo medzi oči so svojím brutal slammom.

Celú akciu potom goregrindoví zvracači vnútorností DISTROPHY, ktorí rozhýbu boky snáď aj vozíčkarom.

Druhým vystúpením českej kapely POTHEAD na Slovensku bude Flesh Party.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa