Cliff Burton ako nesmrteľný? V basákovom rodnom meste si uctia deň jeho narodenín

Zajtrajší deň bude v meste Castro Valley dňom Cliffa Burtona. VENOM INC. s novým lyric videom. TESSERACT vydajú nový album. NECRODEATH nahrali nový klip.

Cliff Burton

Na základe petície a zhromaždenia niekoľko tisíc podpisov je 10. február dňom Cliffa Burtona, avšak „len“ v kalifornskom meste Castro Valley, kde sa tento legendárny basák narodil. „Je to oficiálne! Dozorná rada z okresu Alameda práve vyhlásila, že 10. február, kedy by Cliff oslavoval 56. narodeniny, bude dňom Cliffa Burtona. Ako mnohí z vás vedia, Cliff sa narodil a vyrastal v Castro Valley a to bol dôvod prečo sme sa v roku 1983 presunuli do Bay Area. Ďakujeme všetkým fanúšikom, ktorí za tým stáli a chceli by sme poslať naše uznanie a rešpekt všetkým čo naďalej vyjadrujú úctu Cliffovi. Milujeme to, ako zostáva uctievaný,“ píše sa v oficiálnom vyhlásení METALLICY.

Petícia za Cliff Burton Day

Kapela VENOM INC. má vonku nové lyric video k songu „War“ pochádzajúceho z ich debutovej nahrávky „Avé“, ktorá vyšla v auguste minulého roka.

Prog metalisti TESSERACT vydajú 20. apríla u vdavateľstva Kscope nový album s názvom „Sonder“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe piesne „Luminary“.

Thrash/blacková formácia NECRODEATH nahrala videoklip ku piesni „The Triumph of Pain“. Skladba sa nachádza na ich blížiacom sa albume „The Age of Dead Christ“, ktorý sa na pulty predajní dostane 9. marca prostredníctvom labelu Scarlet Records.