Winter Assault Tour na čele s NAPALM DEATH zavíta aj do Košíc

Zimná edícia festivalu Brutal Assault opäť útočí! Tentokrát zasiahne celkovo jedenásť miesť, kde samozrejme dôjde aj na jednu slovenskú zastávku. Konkrétne na Košice a už tradičný klub Collosseum. A ktože nás nakoniec príde zahriať?

NAPALM DEATH (UK) – grindcore
DEATHRITE (GER) – death metal
HUMAN HUMUS (SK) – grindcore

Štvrtok 22.2.2018, Košice – Collosseum
Štart: 19:00, vstupné: 15 eur / 16,40 eur

Samozrejme, znovu dôjde na britskú legendu legiend, nesmrteľnú grindcore partičku NAPALM DEATH z anglického Birminghamu. Štvorica veteránov na čele s frontmanom Markom „Barney“ Greenwayom len pred nedávnom vydala dlhoočakávanú kompiláciu raritiek pod názvom „Coded Smears and More Uncomon Slurs“, no základ výživného setlistu budú určite tvoriť  mnohé šlágre z bohatej kariéry či pecky zo stále aktuálneho, tri roky starého  albumu „Apex Predator – Easy Meat“.

Kto pozná chalanov určite dobre vie, že klubové koncerty NAPALM DEATH bývajú vskutku šialeným zážitkom, kde nechýba fantastická extrémna muzika, totálna dávka energie a samozrejme i hektolitre smradľavého potu!

K poriadnemu rozohriatiu košického publika samozrejme pomôžu u nás pomerne neznámy nemecký death metalisti z DEATHRITE a takmer domáci junáci spod studených Tatier, crazy Popradčania HUMAN HUMUS.

Vstupenky na túto výnimočnú akciu hľadajte za ozaj smiešnu cenu v klube Collosseum, na stránkach Ticketportal.sk, prípadne si ich môžete zakúpiť v čase konania na mieste.

Plagát ku zastávke Winter Assault v Košiciach

Tlačová správa