Hetfield si zahrá vo filme o Tedovi Bundym, Glenn Tipton nepôjde na turné s JUDAS PRIEST

James Hetfield si zahrá vo filme. JUDAS PRIEST na turné bez Glenna Tiptona. MEGADETH ponúkajú zábery z natáčania najnovšieho videoklipu. THE CROWN s novým klipom. SEBASTIEN nahrali už tretí klip v  krátkej dobe.

James Hetfield (METALLICA)

James Hetfield (METALLICA) si zahrá v novom thrilleri s názvom „Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile“. Film sleduje vzťah notoricky známeho sériového vraha Teda Bundyho (Zac Efron) s jeho dlhoročnou priateľkou, ktorá v tej dobe nevedela o jeho zločinoch. Hetfield hral vždy v doterajších filmových a televíznych produkciách samého seba, ale v spomínanom snímku pôjde o jeho prvú dramatickú úlohu, keď stvárni policajného veterána Boba Haywarda, ktorý v roku 1975 prvýkrát zatkol Teda Bundyho. O réžiu sa postará Joe Berlinger, známy aj ako režisér a producent dokumentu o METALLICE s názvom „Some Kind of Monsters“ či ako autor knihy „Metallica: This Monster Lives“.

Hetfield ako policajt

Glennovi Tiptonovi, gitaristovi JUDAS PRIEST bol pred desiatimi rokmi diagnostikovaný nástup Parkinsonovej choroby. Doteraz žil svoj život ako skvelý heavy metalový gitarista, avšak teraz, vzhľadom na progres choroby už nebude môcť s kapelou absolvovať turné a nahradí ho Andy Sneap. „Chcem aby všetci vedeli, že je dôležité, aby JUDAS PRIEST pokračovali v turné a že neopúšťam kapelu. Je to jednoduché, moja úloha sa zmenila. Nevylučujem šancu znova ísť na pódium, keď budem toho schopný. Takže niekedy v nie príliš vzdialenej budúcnosti sa teším na to, keď znovu uvidím našich skvelých metalových maniakov,“ vyjadril sa Glenn Tipton pre oficiálne stránky kapely.

Americká formácia MEGADETH ponúka zábery zo zákulisia natáčania ich najnovšieho videoklipu ku piesni „Lying in State“ z aktuálnej radovky „Dystopia“. Klip bol natočený na jeseň minulého roka brazílskym režisérom Leom Libertim počas juhoamerického turné.

Švédski death metalisti THE CROWN majú vonku nový videoklip ku skladbe „Cobra Speed Venom“ z ich rovnomennej štúdiovky, ktorý vyjde 16. marca u Metal Blade Records.

Skupina SEBASTIEN zveřejňuje třetí a poslední singl před celosvětovým vydáním nového alba „Act of Creation“! K novému singlu „Amy“ vznikl opět také videoklip (v režii KRIDEO Production). K novému CD již byly zveřejněny singly a videoklipy „Winner“ s hostujícím Mayo Petraninem ze slovenských SIGNUM REGIS a „Die In Me“ s Apollem Papathanasiem (WE SELL THE DEAD, ex-FIREWIND). – Tlačová správa