Egyptológovia NILE v Bratislave už o dva týždne, tentokrát v novej zostave

Po dvoch rokoch sa death metalisti NILE vracajú do hlavného mesta Slovenska. Tentokrát sa s nimi predstaví aj legendárna partia TERRORIZER.

NILE (Usa) – technical death metal
TERRORIZER (Usa) – death/grind
EXARSIS (Gre) – thrash metal

Utorok 27.2.2018, Bratislava – Randal
Štart: 19:00, vstupné: od 23 eur

Americká kapela NILE, hrajúca technický death metal s textami inšpirovanými starovekým Egyptom a históriou Blízkeho východu, rozbehla ďalšiu vlnu koncertov na podporu zatiaľ posledného , ôsmeho albumu „What Should Not Be Unearthed“. Bratislavské vystúpenie sa uskutoční už o dva týždne, v utorok 27. februára.

Naposledy sme skupinu v hlavnom meste mohli vidieť pred dvoma rokmi, ešte s Dallasom Toler-Wadeom v zostave. Ten sa však minulý rok rozhodol skupinu opustiť. Ako sám uviedol, za desať rokov pôsobenia v NILE si nikdy poriadne neoddýchol a potreboval čas na prestávku, aby sa mohol venovať rodine a vlastnému projektu NARCOTIC WASTELAND. Novou posilou na poste gitaristu a speváka je Brian Kingsland, bývalý člen formácie ENTHEAN.

Ako zvládne túto neľahkú úlohu, budete môcť posúdiť už 27. februára v klube Randal v Bratislave. NILE sa môžete tešiť na death/grindovú legendu z Los Angeles, skupinu TERRORIZER. Kapela s niekoľkými prestávkami funguje už od roku 1986 a jej zostavou prešlo nejedno zaujímavé meno, napríklad Jesse Pintado z NAPALM DEATH alebo David Vincent a Pete Sandoval z MORBID ANGEL.

Práve posledný z menovaných v kapele stále mláti do bicích, môžeme sa teda tešiť na ozajstný bubenícky sviatok. Tento 48-ročný rodák z El Salvadoru si totiž nevyslúžil prezývku „Commando“ len tak pre nič za nič. Spolu s Georgeom Kolliasom z NILE patria k absolútnej špičke v žánri a aj mimo neho.

Hviezdne duo kapiel doplnia ešte mladí a svieži thrasheri z Grécka – skupina EXARSIS. Vstupenky na tento výnimočný koncertný večer sú dostupné exkluzívne v sieti Predpredaj.sk buď online alebo v jednom z predajných miest po celom Slovensku.

FB Event

Plagát k bratislavskému koncertu

Tlačová správa