Výživné novinky: BEHEMOTH už čoskoro s novým živákom, AMORPHIS vydajú v máji ďalší album

BEHEMOTH vydajú nové DVD. AMORPHIS nový album. IHSAHN, PRIMORDIAL a STEEL PANTHER s novými klipmi. DEMONICAL zverejnili novú skladbu. GUS G. chystá nový album, ROTTEN SOUND zas nové EP. Debut PHYLACTERY vyjde u Support Underground.

BEHEMOTH

Poľská úderka BEHEMOTH vydá 13. apríla nový živák (Blu-ray/CD, DVD/CD) s titulom „Messe Noire“ zachytávajúci koncert kapely vo varšavskom klube Progresja z 8. októbra 2016 pod režisérskou taktovkou Dariusza Szermanowicza. DVD bude obsahovať aj bonusy, konkrétne oficiálny bootleg „Messe Noire: Live Assault“ nahratý na festivale Brutal Assault v roku 2016 a „The Satanist: Cinematic Archive“, obsahujúci videoklipy k songom z albumu „The Satanist“ vrátane toho nového k piesni „O Father O Satan O Sun!“. Nižšie nájdete aj trailer.

Fínska formácia AMORPHIS oznámila, že 18. mája im u vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový album s názvom „Queen of Time“. Novinka, ktorej artwork nájdete nižšie, bude obsahovať flauty, orchestre či dokonca zborové spevy a okrem toho budú môcť poslucháči po prvýkrát počuť texty dlhoročného spolupracovníka kapely, Pekku Kainulainena aj vo fínskom jazyku. Fíni na tomto albume opäť spolupracovali s producentom Jensom Bogrenom.

AMORPHIS – Queen of Time

IHSAHN zverejnil nový videoklip ku piesni s názvom „Arcana Imperii“ s hosťujúcim gitaristom Fredrikom Akessonom z OPETH. Spomínaná pieseň pochádza z chystanej štúdiovky „Ámr“, ktorá vyjde 4. mája prostredníctvom vydavateľstiev Candlelight/Spinefarm.

Írski folk/black metalisti PRIMORDIAL sa prezentujú novým obrazovým materiálom k piesni „To Hell or the Hangman“ z novej dosky „Exile Amongst the Ruins“. Tá uzrie svetlo sveta 30. marca vďaka vydavateľstvu Metal Blade Records.

Glam metalisti STEEL PANTHER majú vonku nový animovaný videoklip k songu „Wrong Side of the Tracks (Out in Beverly Hills)“ z aktuálnej radovky „Lower the Bar“.

Gitarový virtuóz GUS G. vydá 20. apríla prostredníctvom AFM Records nový sólový album s názvom „Fearless“, ktorý bude obsahovať 10 skladieb, digipackové a vinylové prevedenie bude navyše s dvoma bonusmi.

GUS G. – Fearless

Grindcoristom ROTTEN SOUND vyjde 13. apríla (EU) prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist nové sedemskladbové EP „Suffer to Abuse“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe songu „Harvester of Boredom“.

Deatheri DEMONICAL vypustili do sveta novú skladbu „A Void Most Obscure“ z ich novej štúdiovky „Chaos Manifesto“. Tá sa na pulty predajní dostane 23. marca vďaka Agonia Records.

Extrémní metalové tornádo ženoucí se z moravské metropole, přichází s naprosto zničující kolekcí jedenácti kapitol rozmetajících drtivou silou vše, co se postaví do cesty. Kvinteto PHYLACTERY umě kombinuje prvky smrtelného řemesla infikované těžkotonážními slamovými riffy, tedy spojení přibližující naprostou apokalypsu! Debutový zářez „Aeber“ si v ničem nezadá se světovou produkcí a dává vzpomenout na pionýry svojí doby, kteří dosáhli věhlasu i za hranicemi naší země. Skvostný grafický koncept pochází z dílny portugalského umělce Pedra „Lordigana“ Seny. – Tlačová správa

PHYLACTERY