SLAYER začali rekapitulovať kariéru, KATAKLYSM v apríli vydajú nový album

SLAYER postupne rekapitulujú svoju kariéru. KATAKLYSM zverejnili artwork nového albumu. JUDAS PRIEST ponúkajú krátku ukážku novej skladby. PARKWAY DRIVE pracujú na novom albume. MADBALL dokončili nahrávanie nového albumu.

SLAYER

Thrash metalové legendy SLAYER začínajú po minulo mesačnom oznámení posledného turné postupne rekapitulovať svoju kariéru prostredníctvom videí na svojom YouTube účte. Aktuálne je vonku prvá časť.

Death metalisti KATAKLYSM zverejnili artwork nového albumu „Meditations“, ktorý by mal vyjsť v apríli vďaka Nuclear Blast Records a obsahovať bude 10 skladieb. Album vznikal pod producentským dohľadom gitaristu Jeana-François Dagenaisa a bubeníka Oli Beaudoina. Mixovanie mal na starosť Jay Ruston, mastering Paul Logus. O spomínaný artwork sa postarala Surtsey Castaňo Iacono, čiže manželka vokalistu Maurizia Iacona.

KATAKLYSM – Meditations

Heavy metaloví veteráni JUDAS PRIEST uverejnili (TU) krátku ukážku novej skladby s názvom „Evil Never Dies“ z chystanej štúdiovky „Firepower“. Tá uzrie svetlo sveta 9. marca vďaka vydavateľstvu Epic Records.

Formácia PARKWAY DRIVE pracuje na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. Keďže do týchto chvíľ viac informácii nie je, bude musieť zatiaľ postačiť náhľad do štúdia…

Hardcorová úderka MADBALL dokončila nahrávanie nového albumu „For the Cause“ pričom jeho vydanie je naplánované na leto. Na novinke sa podieľal aj bývalý gitarista kapely Matt Henderson, s nahrávaním vypomohol Tim Armstrong z RANCID a o mix a mastering sa postará Tue Madsen.