ŽREBOVALI SME DVOCH VÝHERCOV LÍSTKOV NA FULL OF HATE

Súťaž o dva voľné lístky na bratislavskú zastávku Full of Hate Tour, ktoré nám venovala agentúra Obscure Promotion, sa dnes skončila. Odpovedí nám prišlo neúrekom, ale jedným dychom dodávame, že mnoho ich bolo nesprávnych. My pripomenieme ešte, že v rámci Full of Hate Tour sa v Majesticu predstavia CANNIBAL CORPSE, BEHEMOTH, LEGION OF THE DAMNED, MISERY INDEX, SUICIDAL ANGELS a NEXUS INFERIS už nasledujúcu stredu 22. Februára. Klub sa otvorí o 17. hodine a prvá kapela začne svoje vystúpenie o 17:45. Šťastie sa usmialo na Miroslava Kurbela z Prievidze a Luciu Kušnírovú zo Zvolena. Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať mailom alebo sms správou. Po kliknutí na „Čítať ďalej“ sa vám zobrazia správne odpovede.
1, Koľko pôvodných členov majú CANNIBAL CORPSE a ktorí sú to? – basák Alex Webster a bubeník Paul Mazurkiewicz
2, Okrem troch DVD materiálov vydali CANNIBAL CORPSE aj niekoľko obrazových materiálov na VHS, koľko? – 2 a síce Monolith of Death (1997) a Live Cannibalism (2000)
3, Pieseň Lucifer z posledného albumu Evangelion od BEHEMOTHU je inšpirovaná rovnomennou básňou od poľského spisovateľa, akého? (napísať celé meno) – Tadeusz Micinski
4, Ktorý album nahral dnes už zosnulý basák Twan Fleuren s LEGION OF THE DAMNED? – Malevolent Rapture