Stredajší novinkový blok: ALICE IN CHAINS, W.A.S.P., PARKWAY DRIVE a ďalší

ALICE IN CHAINS dokončujú práce na novom albume. W.A.S.P. s novým lyric videom. PARKWAY DRIVE prezradili detaily o novom albume. Frank Mullen odíde zo SUFFOCATION. GOROD nahrávajú nový album.

ALICE IN CHAINS

Formácia ALICE IN CHAINS dokončuje práce na nástupcovi ich zatiaľ poslednej radovky „The Devil Put Dinosaurs Here“ z roku 2013. Album sa nahrával v Henson Studios v Los Angeles s producentom Nickom Raskulineczom. Spomínaná novinka by mala vyjsť v tomto roku.

Veteráni W.A.S.P. majú vonku nové lyric video k piesni „Doctor Rockter“ pochádzajúcej zo znovunahratej dosky „The Crimson Idol“ pôvodne vydanej v roku 1992. Reedícia vyšla vo februári pod názvom „ReIdolized (The Soundtrack to the Crimson Idol)“.

Austrálčania PARKWAY DRIVE prezradili, že ich nový album sa bude volať „Reverence“ a svetlo sveta uzrie 4. mája vďaka vydavateľstvu Epitaph Records. Nižšie nájdete ochutnávku v podobe songu „The Void“ podporeného aj videoklipom.

Frank Mullen zo SUFFOCATION oznámil, že počas tohto roka odíde z kapely, no predtým ešte absolvuje svoje posledné turné, ktorého detaily budú oznámené neskôr.

Technickí death metalisti GOROD sú zavretí v štúdiu, kde nahrávajú nový a zatiaľ nepomenovaný album, pričom vyjsť by mal ešte v tomto roku.