Ruský večer v Tartarose: Mystickú erotickú šou predvedú SATARIAL, pohanskú ALKONOST

Máte chuť na pagan/black/folk metalový koncert? Jeden tu bude čochvíľa. Ruské zoskupenia SATARIAL a ALKONOST sa predstavia v Banskej Bystrici. Počas ich turné sa im podarilo skrížiť cesty v strede Slovenska v Rock klube Tartaros.

SATARIAL (Rus)
ALKONOST (Rus)
LIVE FAST DIE (Sk)

Nedeľa 8.4.2018, Banská Bystrica – Tartaros

SATARIAL je v našich končinách pomerne známa vec, koncertujú tu často. Kapela funguje od 90. rokov a na konte má sedem štúdiových počinov. Hrajú folk/black/industrial metal. Tour plagáty sľubujú „+ mystical erotic show!, čím sa dostali do pamäti ľudí už v minulosti. Bude lepšie keď si prídete túto šou pozrieť naživo.

Druhou ruskou kapelou tohto večera bude taktiež celkom dobre známa kapela v našich končinách – ALKONOST. Folk metalové zoskupenia v Rusku v posledných rokoch rastú ako huby po daždi, ALKONOST však patria medzi tie staršie (začínali ako pagan/doom metal). Posledný album je z roku 2016 a volá sa „Pesni Beloj Lipi“.

Ako slovenský support sa predstaví mladá lokálna kapela LIVE FAST DIE, ktorá je kombináciou viacerých metalových žánrov. Ukážku ich tvorby si môžete najlepšie vypočuť na bandzone.

FB Event

Banner ku koncertu

Tlačová správa