SÚŤAŽ O 1 VOĽNÝ VSTUP NA JEDEN Z KONCERTOV BLAZEA BAYLEYHO

Spoločne s agentúrou Apocalypse Booking sme pre vás pripravili novú súťaž o jeden voľný vstup na koncert Blazea Bayleyho (ex – IRON MAIDEN), ktorý sa 26. marca predstaví v Košiciach a o deň neskôr v Brezne. Víťaz voľného vstupu si bude môcť vybrať, na ktorý koncert chce ísť. Tohto legendárneho speváka môžete vidieť naživo prostredníctvom Valhalla.sk a Apocalypse Booking zadarmo, musíte však správne odpovedať na tri súťažné otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
1, V ktorých rokoch pôsobil Blaze Bayley v IRON MAIDEN a ktoré albumy s nimi nahral?
2, Ako sa volá vlastným menom Blaze Bayley?
3, Ako sa volá pripravovaná novinka, ktorá vyjde 8. marca?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Blaze Bayley. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón a napísať, na ktorý koncert chcete ísť, či na ten v Košiciach alebo v Brezne. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do štvrtka 22. marca. Meno výhercu zverejníme o deň neskôr, teda v piatok 23. marca. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zarátavaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.