MINISTRY sa prezentujú klipom. Správy aj z táborov STONE SOUR, GRUESOME či RECONCERN

MINISTRY a STONE SOUR s novými klipmi. KILLER BE KILLED a Slováci RECONCERN pracujú na nových albumoch. GRUESOME zverejnili novú skladbu.

MINISTRY

Industrial metalisti MINISTRY sa prezentujú novým obrazovým materiálom disponujúcim halucinogénnym nádychom k songu „Victims of a Clown“, ktorý nájdete na ich čerstvej štúdiovke s názvom „AmeriKKKant“.

Formácia STONE SOUR natočila nový videoklip k piesni „St. Marie“, pochádzajúcej z ich aktuálnej radovky „Hydrograd“.

Kapela KILLER BE KILLED začala pracovať na druhom a zatiaľ nepomenovanom albume, ktorý by mohol vyjsť v priebehu budúceho roka. Superskupina, ktorú tvoria Max Cavalera (SOULFLY, ex-SEPULTURA), Greg Puciato (THE DILLINGER ESCAPE PLAN), Troy Sanders (MASTODON) a Ben Coller (CONVERGE) vydala svoj debut v roku 2014.

Death metalová smečka GRUESOME zverejnila lyric video k novej skladbe „A Waste of Life“ z chystanej radovky „Twisted Prayers“. Tá vyjde 1. júna prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records.

Slovenská instrumental fusion metal kapela RECONCERN zo Zvolena vydá 1. mája novučičký album „Time-Lapse Fusion“. Štvorica hudobníkov na ňom pracovala s prestávkami takmer dva roky, obsahovať bude 11 autorských piesní, ktoré sa budú rozprestierať na ploche viac než 60 minút. Album vyjde na cd ako digipack v limitovanej edícii. Zvolenčania zverejnili už aj prvú pieseň „Distress“.