ACCEPT ZVEREJNILI NOVÚ SKLADBU STALINGRAD

ACCEPT zverejnili skladbu Stalingrad z pripravovaného rovnomenného albumu. PARADISE LOST zverejňujú zábery zo štúdia. FIVE FINGER DEATH PUNCH natočili nové video. ARCHITECTS dokončili práce na doske.
Nemecká legendárna formácia ACCEPT vydá nový album Stalingrad 6. apríla prostredníctvom Nuclear Blastu. V týchto dňoch zverejnila kapela ochutnávku z novinky v podobe rovnomenného songu, ktorý nájdete pod dnešnými novinkami.

Britská legenda PARADISE LOST zverejnila štúdiový report z nahrávania ich nového albumu s názvom Tragic Idol. Na pultoch predajní ho uvidíme už 23. apríla cez Century Media Records. Zábery zo štúdia nájdete pod dnešnými novinkami.

Novým klipom sa môže pochvaliť americká mašina FIVE FINGER DEATH PUNCH. Ten bol natočený k hitovke Remember Everything a režíroval ho Emile Levisetti. Dodajme, že pieseň pochádza z ich aktuálneho albumu American Capitalist. Na výsledok ich spoločnej práce sa môžete pozrieť nižšie.

Angličania ARCHITECTS práve dokončili práce na nasledovníkovi albumu The Here And Now, ktorý dostal do vienka názov Daybreaker. Nahrávku produkoval John Mitchell a jej vydanie je naplánované na 28. mája. Obal novinky si môžete prezrieť nižšie. Dodajme ešte, že kapela sa chystá na spoločné turné s RISE AGAINST a má v pláne vydať reedíciu spomínaného albumu The Here And Now.