DREAM THEATER sa chystajú do štúdia, BEHEMOTH zverejnili ďalšiu ukážku z DVD

DREAM THEATER sa chystajú nahrávať nový album. BEHEMOTH s ďalšou ukážkou z nového DVD. KORPIKLAANI vydajú nový album. NERVOSA, KALMAH a RINGS OF SATURN s novými videami. AURA NOIR vydajú nový album.

DREAM THEATER

Progresívne legendy DREAM THEATER by sa mali v júni odobrať do nahrávacieho štúdia, kde budú pracovať na nasledovníkovi zatiaľ poslednej radovky „The Astonishing“ z roku 2016. Zatiaľ bezmenná novinka by mohla vyjsť vo februári 2019, pričom v marci by kapela odštartovala svetové turné.

Poľskí rúhači BEHEMOTH vypustili do sveta ďalšiu ukážku z nového DVD „Messe Noire“, tentokrát v podobe titulnej piesne. Spomínaný živák vychádza 13. apríla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Folk metalisti KORPIKLAANI oznámili, že ich v poradí desiaty album s názvom „Kulkija“ vyjde 7. septembra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Thrash metalové amazonky NERVOSA majú vonku lyric video k novej skladbe „Never Forget, Never Repeat“ z ich chystanej radovky „Downfall of Mankind“, ktorá vyjde 1. júna u Napalm Records.

Fínska formácia KALMAH natočila nový videoklip ku skladbe „Blood Ran Cold“ pochádzajúcej z čerstvej novinky „Palo“.

Americkí matematici RINGS OF SATURN sa prezentujú novým klipom ku skladbe „Margidda“. Spomínaný song nájdete na ich stále aktuálnej štúdiovke „Ultu Ulla“.

Black/thrash metalisti AURA NOIR vydajú 27. apríla u Indie Recordings nový štúdiový album „Aura Noire“, z ktorého zverejnili aj ochutnávku v podobe skladby „Shades Ablaze“.