NOVÉ VIDEOKLIPY MAJÚ NAPALM DEATH A BARREN EARTH

NAPALM DEATH a BARREN EARTH zverejnili nové videoklipy. Jeff Loomis (ex – NEVERMORE) zas skladbu z pripravovanej sólovky. Spevák Peter Dolving opúšťa THE HAUNTED. Ku RAVEN LORD sa pridal bubeník Lawrence „Larry“ Paterson (BLAZE BAYLEY).
A je to tu! NAPALM DEATH zverejnili nový videoklip ku skladbe Analysis Paralysis z nového albumu Utilitarian. Klip editoval gitarista kapely Mitch Harris a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

Uznávaný gitarista Jeff Loomis (ex – NEVERMORE) zverejnil prvú skladbu z pripravovanej sólovky Plains Of Oblivion, ktorá vyjde 9. apríla prostredníctvom Century Media Records. Ide o skladbu The Ultimatum a vy ju nájdete pod dnešnými novinkami.

Novým klipom sa prezentujú aj BARREN EARTH. Ten je na skladbu The Rains Begin. Táto skladba sa bude nachádzať na novom albume The Devils Resolve, ktorý vyjde v priebehu marca. Nové video je pod novinkami.

Spevák Peter Dolving oznámil prostredníctvom svojho facebooku, že definitívne opúšťa švédsku skupinu THE HAUNTED. Dolving pôsobil v tejto kapele počas dvoch období. Najskôr v rokoch 1997-1998 a potom v rokoch 2003 až 2012. „Na otázku, prečo som opustil kapelu nebudem odpovedať,“ napísal na Dolving na svojom profile. THE HAUNTED tak teraz musia za neho zohnať náhradu.

Multi národná heavy metalová formácia RAVEN LORD zobrala do svojich radov bubeníka Lawrenca „Larryho“ Patersona (BLAZE BAYLEY, CHOKEHOLD, SINOCENCE, ARBITRATER).