Dočkali sme sa. RAMMSTEIN sú v štúdiu! Nové albumy chystajú aj ENTOMBED A.D. a SICK OF IT ALL

RAMMSTEIN, ENTOMBED A.D. a SICK OF IT ALL v štúdiu. CANDLEMASS vydajú nové EP, ANIMALS AS LEADERS zas nový živák. A PERFECT CIRCLE zverejnili novú skladbu. TREMONTI s novým klipom. MNICH vydali nový album.

RAMMSTEIN

Fanúšikovia nemeckej kapely RAMMSTEIN sa dočkali! Skupina sériou obrázkov na svojom facebooku oznámila, že sa nachádza v štúdiu, kde začala nahrávať nový štúdiový album. Posledná radovka vyšla Nemcom v roku 2009, odvtedy ich priaznivci márne čakajú na nový album. Podľa slov gitaristov Kruspeho a Landersa, na tomto albume chú zmeniť prístup k nahrávaniu a vyskúšať nové metódy. Viac informácií zatiaľ k dispozícii nie je.

Death metalisti ENTOMBED A.D. vstúpili do štúdia, kde nahrávajú v poradí tretí a zatiaľ nepomenovaný album, ktorého vydanie je naplánované na rok 2018. Ich predošlá doska „Dead Dawn“ vyšla vo februári 2016.

Aj hardcorová smečka SICK OF IT ALL sa nachádza v nahrávacom štúdiu, kde pracuje na svojom dvanástom albume. Ďalšie informácie zatiaľ nie sú známe.

Doom metalisti CANDLEMASS vydajú 25. mája (Napalm Records) nové, štvorskladbové EP „House of Doom“, pričom titulná skladba z neho je zároveň soundtrackom ku hre s rovnakým názvom.

Inštrumentálni prog metalisti ANIMALS AS LEADERS oznámili, že koncom júla im u vydavateľstva Sumerian Records vyjde live album s názvom „Live 2017“. Spomínaný živák bude obsahovať nahrávky zaznamenané počas severoamerického turné z roku 2017. Nižšie nájdete aj teaser.

Kapela A PERFECT CIRCLE zverejnila novú pieseň s názvom „So Long, and Thanks for All the Fish“ pochádzajúcej z novej radovky „Eat the Elephant“, ktorá vyjde 20. apríla u BMG.

Formácia TREMONTI natočila nový videoklip ku skladbe „Take You with Me“ z chystanej nahrávky „A Dying Machine“. Tá vyjde 8. júna u Napalm Records.

Světlo světa spatřilo nové album skupiny MNICH. Čertužel, z jistých důvodů jest pouze v elektronické podobě, ve formátu FLAC nebo mp3, a je volně ke stažení na webu skupiny. Jeho název je „Again in the War“. – Tlačová správa