Ochutnávka z DVD od legendárnych ANTHRAX, MOONSPELL nahrali nový klip

ANTHRAX ponúkajú ďalšiu ukážku z nového DVD. MOONSPELL s novým klipom. REFUGE vydajú nový album, FATES WARNING zas nový živák.

ANTHRAX

Veteráni ANTHRAX zverejnili ďalšiu ukážku z nového DVD „Kings Among Scotland“ a to v podobe skladby „Indians“. Spomínané DVD, ktoré vychádza 27. apríla u Nuclear Blast Records, sa nahrávalo 15. februára 2017 počas vypredaného koncertu v klube Barrowland Ballroom v meste Glasgow. Disk bude obsahovať celú šou, rozhovory, zábery zo zákulisia vrátane záberov z tourbusu či hotela.

Portugalská formácia MOONSPELL nahrala a zverejnila nový live videoklip ku piesni „Desastre“, pochádzajúcej z ich aktuálnej štúdiovky „1755“. Klip sa natáčal v klube La Machine du Moulin Rouge v Paríži.

Projekt REFUGE, čiže zostava kapely RAGE z obdobia 1988 až 1993, vydá 8. júna prostredníctvom Frontiers Music Srl svoj debutový album s názvom „Solitary Men“. Nižšie nájdete aj ukážku v podobe skladby „From the Ashes“.

Prog metalisti FATES WARNING oznámili, že 29. júna im u vydavateľstva InsideOut Music vyjde live album „Live Over Europe“ (2 CD). Materiál sa nahrával v januári tohto roka počas európskej časti turné k stále aktuálnemu albumu „Theories of Flight“. Na dvoch diskoch vás čaká 23 skladieb so stopážou 138 minút.