Nový festival FEST2FEST prinesie okrem hudby aj viacero workshopov, ťahákom Nóri FIGHT THE FIGHT

FEST2FEST je nový festival v Bratislave, kde si na chuť príde každá veková kategória, ktorá fandí tvrdej a poctivej hudbe. V piatok 11. mája odštartuje prvý ročník. Prečo sa tam oplatí ísť?

FEST2FEST

FIGHT THE FIGHT (Nor)
SATISFVCTION (C ze)
LOCO LOCO (Cze)
RUST2DUST (Sk)
BULLET HOLES (Sk)

Piatok 11.5.2018, Bratislava – Randal
Štart: od 16:00 (workshopy), 18:00, vstupné: 5 € (ženy zdarma)

Cieľom novej akcie FEST2FEST je predstaviť nielen kvalitnú muziku so svetelnou šou, ale priniesť možno niečo, na čo nie ste zvyknutí na bežných klubových akciách. Bude vás čakať široká škála workshopov, do ktorých sa budú môcť zapojiť všetci návštevníci festivalu. Veríme, že každý ročník ponúkne niečo nové, iné.

Prvý ročník FEST2FEST prinesie bohatý program, ktorý otvorí známy moderátor Tomáš „Hafo“ Hafner. Okrem skvelých hudobných vystúpení sa v pridružených priestoroch bude konať niekoľko workshopov (od 16:00).

• Vape Shop – e-smoke.sk – predstavenie Vapingu, skúšanie nových liquidov;
• Tattoo school – Tatto studio 218 – tetovanie do pomarančov, možnosť vybrať si práve to vaše budúce tattoo;
• Barber Shop – šikovný barbier Marián Zlatovský z vás spraví moderného človeka;
• Večer so sládkom – Excelent – ukážka správneho čapovania piva od renomovaného sládka,

Hudobní line-up naplnia:

FIGHT THE FIGHT
Po necelom roku zavíta do Bratislavy skupina FIGHT THE FIGHT z Nórska, ktorá si v Randal Clube nezahrá po prvýkrát. Mali možnosť nás veľmi milo prekvapiť, keď predskakovali legendárnemu Devinovi Townsendovi. Ich pódiový prejav a hudba presvedčí každého diváka bez ohľadu na vek či žánrové preferencie.

SATISFVCTION
Bonbónik z českých zemí je legenda, ktorá za vyše štvrťstoročie ich bláznivej jazdy mala možnosť hrať s menami ako KISS, WLTARI, FAITH NO MORE či DOG EAT DOG

LOCO LOCO (CZ)
Spolupráca s DOG EAT DOG, turné s DYMYTRY, spolupráca so STATUS PRAESENTS. To všetko je len zlomok úspešnej cesty tejto skvelej kapely na CZ/SK scéne.

RUST2DUST
Stálica bratislavskej metalovej scény, ktorá hrala s menami ako MILP BIZKIT, HELLYEAH, LAMB OF GOD atď. Za každý svoj album si vyslúžila nomináciu na Radio_Head Awards. Ich spolupráca s raperom Zverinom učarila širšiemu publiku.

BULLET HOLES
FEST 2 FEST otvorí mladá ale zrelá kapela hrajúca svieži rock’n’roll, ktorý sa poslucháčovi dostáva okamžite pod kožu. Presvedčili aj porotu v druhom ročníku súťaže Rocková maturita, kde vyhrali svoju kategóriu.

O pokoncertnú zábavu sa postará skusený harcovník DJ KELO z rádia Rock Division.

FB Event

Plagát k Fest2Fest

Tlačová správa