Rock pod Hradom 8: V prostredí Turnianskeho hradu zahrajú ALKEHOL, TÖRR či SIGNUM REGIS

Posledná májová sobota bude v areáli nad Reštauráciou pod Hradom neďaleko Turne nad Bodvou patriť rocku a metalu. Uskutoční sa tu už 8. pokračovanie festivalu Rock pod Hradom.

ALKEHOL (Cz) – metal
TÖRR (Cz) – black/thrash metal
SIGNUM REGIS (Sk) – power metal
RAVENHILL (Sk) – epic folk metal
PPROJECT (Sk) – elektro metal
FROM THE SIX (Sk) – melodic rock/metal

Sobota 26.5.2018, Turňa nad Bodvou – areál Reštaurácie pod Hradom
Štart: 15:00, vstupné: 12 € (predpredaj) / 15 € (na mieste)

Banner k akcii Rock pod Hradom

ALKEHOL – túto kapelu snáď netreba ani veľmi predstavovať. A pre tých čo by ju ešte nepoznali, tak ju odporúčame ako záruku dobrej zábavy, kde sa to väčšinou točí, tak ako už samotný názov navráva, okolo pivečka, zelenej a zábavy. Pri pohári zlatistého moku si s nimi môžete zaspievať ich známe hity.

TÖRR – kultová česká kultová black ´n´ roll legenda nám predvedie svoju šou s peckami ako „Válka s nebem“, „Kult ohně“ a rozdrtí všetko so svojím „Kladivom na čarodejnice“.

SIGNUM REGIS – zo Senca k nám zavítajú power metalisti, ktorí majú na konte už 5 albumov a mnoho koncertov doma aj v zahraničí s vynikajúcim vokalistom Mayom Petraninom. Tvorba tejto skupiny je zameraná na melodický metal s neoklasickým nádychom a virtuóznymi gitarami.

RAVENHILL – z Bratislavy príde mladá kapela so svojím zaujímavým epic folk metalom. Skupina má za sebou koncerty na Slovensku, v Čechách a v Nemecku. Odohral koncerty s rôznymi zahraničnými kapelami ako ELVENKING, AVVEN, OGANJ, takže sa máte na čo tešiť.

PPROJECT – košická formácia nám priblíži svoju novú tvorbu vo forme elektro metalu pod vedením skvelého hudobníka Krutora.

FROM THE SIX – taktiež z Košíc sa nám predstavia títo hudobníci s melodickým rock/metalom.

FB Event

Plagát

Tlačová správa