Novinkový blok: MADBALL, ABORTED, DR. LIVING DEAD! a CATASTROFY

MADBALL zverejnili novú skladbu. ABORTED a DR. LIVING DEAD s novými klipmi. CATASTROFY zverejnili novú pieseň z pripravovaného albumu.

MADBALL

Hardcorová úderka MADBALL zverejnila novú skladbu s názvom „Old Fashioned“, pochádzajúcu z ich novej štúdiovky „For the Cause“, ktorá vyjde 15. júna u vydavateľstva Nuclear Blast Records. Na novom albume hosťoval v jednej skladbe aj Ice-T (BODY COUNT), gitary nahrával bývalý člen tejto skupiny Matt Henderson, avšak na turné sa ku kapele nepridá. „Je to naozaj česť mať Ice-T-ho na našej nahrávke. Vyrástol som na jeho hudbe, od skorého hip-hopového materiálu až doteraz. Je to ikonická postava, ale aj „trieda“ a to nemusíte dostať naraz v jednom. Ice-T má veľký rešpekt voči NY hardcoru a kapele MADBALL,“ vyjadril sa spevák Freddy Cricien. O produkciu nahrávky sa spolu s kapelou postaral Tim Armstrong, o mix a mastering zas Tue Madsen.

Death/grinderi ABORTED majú nový videoklip k songu „Fallacious Crescendo“ z ich aktuálneho EP „Bathos“. Ešte dodáme, že kapela vydá 21. septembra prostredníctvom Century Media Records nový album s názvom „TerrorVision“.

Crossover/thrash metalová formácia DR. LIVING DEAD! natočila nový klip ku skladbe „Coffin Crusher“ zo stále aktuálnej štúdiovky „Cosmic Conqueror“.

O tom, že domáci zbojníci CATASTROFY pripravujú nový album „Besnota“, sme vás už informovali. Skupina zverejnila ochutnávku v podobe skladby „Len slová“.