Najbrutálnejšia akcia roka? Slammové peklo v podaní 6 kapiel na čele s Afričanmi VULVODYNIA

Máme tu druhé pokračovanie mimoriadnej akcie pre ľudí, ktorí bažia po slammingu a brutal death metale! Najbrutálnejší line-up, aký ste mohli široko-ďaleko vidieť. Len samé oplzlé témy, šťavnaté sekanice, drtivé rytmy, krvilačné riffy a vokál ako z najsmradľavejšieho kanála!

VULVODYNIA (Rsa) – slam as fuck brutal death metal
WORMHOLE – (Usa) – slamming brutal death metal
BLADE OF HORUS (Aus) – technical death metal
CRANIOTOMY (Sk) – slamming brutal death metal
SCHIZOGEN (Ukr) – brutal death metal
CRYSTALEPSY (Usa) – slamming brutal death metal

Sobota 19.5.2018, Košice – Collosseum
Štart: 17:30, vstupné: 20 € (predpredaj v klube) / 24 € (na mieste)

V úlohe headlinera vystúpi mladá, no maximálne aktívna a zvrátená kapela VULVODYNIA z Južnej Afriky! Mladí chalani vám rozpárajú uši moderným spojeným agresívneho deathcoru v kombinácii s brutal death metalovou silou! Na novom albume „Psychosadistic Design“ sa stali sériovými vrahmi všetkých sladkých tónov a z vás naživo spravia ďalšiu obeť!

WORMHOLE predstaví brutálnu death metalovú jazdu nasiaknutú slammom a poriadnou dávkou hnisu. Ultra rýchlu a technickú mordu vám predvedú nekompromisní BLADE OF HORUS. Čerstvého hnoja sa nakŕmia hlavne fanúšikovia ORIGIN. Domáci zabijácky ústav budú zastupovať CRANIOTOMY, ktorí naživo režú hlava-nehlava!

Ukrajinský brutal death metalový vietor SCHIZOGEN vám pretriedi črevá a celú túto hudobnú pitvu odštartujú Česi CRYSTALEPSY. Priprav sa na jatka, dôjdi 19. mája do Collossea na najbrutálnejšiu akciu roka!

FB Event

Plagát ku Slamtastic Party vol. 2

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák