Čoraz populárnejší Ukrajinci znova v Bratislave: JINJER prvýkrát u nás v úlohe hlavnej kapely

Do Bratislavy zavíta opäť najznámejšia ukrajinská kapela JINJER na čele so sexi frontmankou Tatianou Shmailyuk.

JINJER (Ukr)
MOFOKILLER (Sk)
plus support

Streda 20.6.2018, Bratislava – Randal
Štart: 19:00, vstupné: od 12 €

JINJER v Bratislave počas koncertu s ARCH ENEMY

Čoraz populárnejšia kapela predstavuje neuveriteľne chytľavú zmes metalcoru, djentu, hardcore & groove metalu. So silným zavíjaním a dušu trasúcimi vokálmi je frontmanka Tatiana elementom, ktorý dodáva rovnováhu, drží to celé pokope a zaručene vám natrasie kosti.

Kapela vznikla v roku 2009 a za necelých 10 rokov vydala 3 albumy, pričom posledný album „King of Everything“ bol vydaný v roku 2016 už pod hlavičkou Napalm Records a zabezpečil kapele celosvetovú popularitu. Vo februári tohto roku bola znovu vydaná nahrávka „Cloud Factory“, tentokrát pod hlavičkou Napalm Records.

JINJER za posledných pár rokov absolvovali veľké množstvo klubových koncertov a festivalov po celej Európe, USA a Severnej Amerike. Tento rok pôjde kapela po prvýkrát na Filipíny. Fanúšikovia ich mohli vidieť aj ako support pred slávnymi CRADLE OF FILTH a naposledy s ARCH ENEMY.

Príď zažiť pravú preddovolenkovú metalcorovú nakladačku v podaní vychádzajúcich ukrajinských hviezd JINJER. Bratislavský koncert bude prierezom ich doterajšej tvorby a zahrá aj ich najväčšie hity.

Špeciálnym hosťom bude slovenská kapela MOFOKILLER. V priebehu nejakého času bude pridaný ďalší support.

FB Event

Plagát ku bratislavskému koncertu

Tlačová správa