Dee Snider vydá v júli novým album s kopou známych hostí. Novinky hlásia aj LAMB OF GOD či BODY COUNT

DEE SNIDER vydá novú sólovku. LAMB OF GOD a BODY COUNT s novými klipmi. REVOCATION chystajú nový album. SPOCK´S BEARD zverejnili novú skladbu.

Dee Snider

Dee Snider (TWISTED SISTER) vydá 27. júla u Napalm Records nový sólový album s názvom „For the Love of Metal“. Album produkoval Jamey Jasta (HATEBREED) a objaví sa na ňom viacero hostí: Howard Jones (ex-KILLSWITCH ENGAGE), Mark Morton (LAMB OF GOD), Alissa White-Gluz (ARCH ENEMY), Joel Grind a Nick Bellmore (TOXIC HOLOCAUST), a Charlie Bellmore (KINGDOM OF SORROW). „Som nadšený, že spolupracujem s jedným z popredných svetových vydavateľstiev pre tvrdú muziku. Je to dokonalý domov pre tento album. Verím, že na albume je niečo pre každého hard rockového a metalového fanúšika,“ vyjadril sa Dee Snider. „Som šťastný a hrdý, že som bol súčasťou tohto projektu. Dee Snider je americký originál, na zemi neexistuje ďalší iný hlas ako jeho. Jeho sila a vášeň naozaj žiari na tomto albume. Metal nás všetkých spojil a Dee je stále v popredí, je to skvelý čas byť fanúšikom tvrdej hudby!,“ doplnil Jamey Jasta.

Dee Snider – For Love of Metal

Kapela LAMB OF GOD má nový videoklip ku cover skladbe „Kerosene“ od formácie BIG BLACK z ich chystaného albumu coverov „Legion: XX“, ktorý však vyjde pod hlavičkou BURN THE PRIEST, čo bol prvotný názov kapely v období rokov 1994-1999. Spomínaný album vychádza 18. mája prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Rap metalová formácia BODY COUNT natočila nový klip k songu „All Love Is Lost“ s hosťujúcim Maxom Cavalerom. Spomínaný song nájdete na aktuálnej doske „Bloodlust“.

Američania REVOCATION zverejnili (TU) krátku ochutnávku novej muziky čo predznamenáva príchod nového a zatiaľ nepomenovaného albumu, ktorý vyjde 28. septembra u Metal Blade Records.

Prog metalisti SPOCK´S BEARD vypustili do sveta novú pieseň s názvom „Somebody´s Home“ z ich chystanej štúdiovky „Noise Floor“. Tá uzrie svetlo sveta 25. mája vďaka vydavateľstvu InsideOutMusic.