SÚŤAŽ O CD, TRIČKO A NÁŠIVKU OD GAZDASGRIND

Spoločne so slovenskou death/grindovou kapelou GAZDASGRIND sme pre vás prichystali novú súťaž. Kapela nám venovala do súťaže tričko, cd Gazdovská veselica a nášivku s logom GAZDASGRIND. Tento krát sme sa rozhodli, že všetko venujeme jednému z vás. Stačí, ak správne odpoviete na dve súťažné otázky. Avšak nebude to až také jednoduché. Bude sa treba trošku preklikať našou stránkou. Súťažné otázky nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej.“
1, Koľko bodov dostala nahrávka Gazdovská veselica od našej redakcii v recenzii?
2, Akú prezývku má nový vokalista GAZDASGRIND?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Gazdasgrind. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – kompletná adresa, telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do štvrtka 19. apríla do 12. hodiny. Meno výhercu zverejníme ešte v ten deň. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zaratúvaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.