NOVINKY OD IRON MAIDEN, MINISTRY ALEBO ACCEPT

IRON MAIDEN zverejnili upútavku na dokument, ktorý bude súčasťou ich nového DVD En Vivo!. MINISTRY a THE WRETCHED END ponúkajú nové videoklipy. ACCEPT majú nový artwork ku albumu Stalingrad. STORM CORROSION odštartovali oficiálny web. TOOL by mali v lete začať nahrávať nový album. Debut THE DILLINGER ESCAPE PLAN vyjde znovu na vinyle. GOD SEED pracujú na debutovom albume. MYSTICUM podpísali zmluvu s labelom Peaceville Records.
IRON MAIDEN zverejňujú video upútavku k dokumentu Behind the Beast, ktorý sa objaví na ich novom DVD En Vivo!. En Vivo! vyjde ako 2 DVD a na Blu-Ray. Koncertný záznam bol natočený vlani v apríli v Chile, kde kapela vystúpila pred viac ako 50 tisícovým davom. Spomínaný trailer nájdete pod dnešnými novinkami.

MINISTRY majú nový videoklip, ktorý je na skladbu 99 Percenters z pripravovaného comebackového albumu Relapse. Novinka Relapse vyjde už čoskoro – 26. marca a bude obsahovať 10 skladieb plus jeden bonus, ktorý sa objaví na limitovanej edícii. Nový klip nájdete pod dnešnými novinkami.

ACCEPT zverejnili nový artwork ich nového albumu Stalingrad, ktorý vyjde 6.apríla prostredníctvom Nuclear Blastu. Nový artwork nájdete pod novinkami.

Dlho očakávaná spolupráca Mikaela Akerfeldta (OPETH) a Stevena Wilsona (PORCUPINE TREE) pod hlavičkou STORM CORROSION spustila oficiálny web stormcorrosion.com. Ich spoločný album vyjde 8. mája. Vy si môžete tento materiál v luxusnom dvoj balení objednať už dnes prostredníctvom ich webu.

Podľa slov bubeníka Dannyho Careya, by TOOL mali v júni alebo v júli začať nahrávať nový album.

Debutový materiál THE DILLINGER ESCAPE PLAN z roku 1997 vyjde znovu nielen ako CD, ale aj na vinyle.

Nórske duo GOD SEED, v ktorom pôsobia Gaahl a King, teda bývalí členovia GORGOROTH, už niekoľko mesiacov pracuje na debutovom albume. Na debute GOD SEED by malo byť 10 skladieb. Zaujímavosťou je, že táto formácia má na svojom konte zatiaľ iba DVD z legendárneho Wackenu pomenované jednoducho Live at Wacken.

Nový videoklip ponúkajú THE WRETCHED END ku skladbe Death by Nature. Skladbu nájdete od 23. apríla na novom albume Inroads a spomínaný videoklip pod novinkami.

Vydavateľstvo Peaceville Records vzalo pod svoje krídla kultovú nórsku kapelu MYSTICUM. Kapela pracuje po 15 rokoch na svojom druhom albume Planet Satan, ktorý by mal vyjsť ešte v priebehu tohto roka.