DIMMU BORGIR majú nového basgitaristu, Tarja zverejnila upútavku na chystané DVD

DIMMU BORGIR hlásia novú posilu v zostave. TARJA ponúka teaser k novému živáku. KAMELOT s novým klipom. ROTTING CHRIST v štúdiu. STERCORE vypustili do sveta nový singel.

Victor Brandt je novým členom DIMMU BORGIR

Nórska formácia DIMMU BORGIR oznámila meno nového člena zostavy, ktorým sa stal basgitarista Victor Brandt (ENTOMBED A.D.). „Je to veľká česť a potešenie byť súčasťou mocných DIMMU BORGIR, a pre mňa je to skvelé načasovanie, začať s vydaním nového albumu „Eonian“, ktorý je podľa môjho názoru ich zatiaľ najlepším. Teším sa na nadchádzajúce dobré časy,“ vyjadril sa v tlačovej správe Victor Brandt. Kapela dodáva: „Sme veľmi radi, že Victor sa stane súčasťou tímu! Jeho skúsenosti, odhodlanie a zručnosti sú veľmi oceňované a tešíme sa, že s ním budeme zdieľať svetové pódiá!“

Tarja Turunen zverejnila teaser k jej chystanému DVD „Act II“, ktorý vyjde 27. júla u vydavateľstva earMUSIC.

Kapela KAMELOT sa prezentuje novým videoklipom ku piesni „Amnesiac“ z ich aktuálnej štúdiovky „The Shadow Theory“.

Gréci ROTTING CHRIST sa zavreli do štúdia, kde pracujú na novom a zatiaľ nepomenovanom albume, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka u Season of Mist. O produkciu sa postará frontman Sakis Tolis spolu s Jensom Bogrenom, ten sa postará aj o mix a mastering.

Domáca deathcorová úderka STERCORE vypustila do sveta nový singel s názvom „Brother“ podporený aj videoklipom. Skladba sa nahrávala v No Silence Sound Studios pod producentským dohľadom Istvána Simona. Taktovku nad klipom mal Tibor Kuna.