Po CAVALERA CONSPIRACY a LIMP BIZKIT mieria na TOPFEST na Zelenú vodu AMARANTHE a CLAWFINGER

Festival TOPFEST a Zelená voda je dokonalé spojenie! Line-up je už takmer kompletný. Tešiť sa môžete na ďalšie jedinečné koncerty.

Line-up festivalu TOPFEST je takmer kompletný. Festival bude mať tri pódiá, na ktorých 29. až 30. júna vystúpia švédska rap metalová kapela CLAWFINGER, britská kapela THE GREAT MALARKEY. Alternatívny pop zastúpi dánska skupina THE ASTERODIS GALAXY TOUR. A zo severu na festival zavíta aj švédsko-dánska metalová skupina AAMARANTHE. Česko-slovenskú scénu zastúpia KABÁT, ČECHOMOR, HORKÝŽE SLÍŽE, TUBLATANKA, INEKAFE, Peter Nagy a Indigo, Zóna A a HEX.

Z minulých ročníkov TOPFESTu

Na Zelenej vode si fanúšikovia vypočuli fantastické koncerty. Na TOPFESTe sa predstavili kapely ALICE IN CHAINS, KORPIKLAANI, SLAYER, CAVALERA CONSPIRACY, MORCHEEBA, SUM 41, LIMP BIZKIT, LORDI, SUZIE QUATRO, STATUS QUO či či Pete Doherty. Na návrat na domovskú scénu sa tešia aj domáce kapely.

„Zelená voda je skvelým miestom pre festival. Krásny zelený kemp pri jazere vytvára dovolenkovú atmosféru. Keď sa k tomu pridá dobrá hudba, jedlo a atrakcie, môže návštevník zažiť veci, na ktoré nikdy nezabudne. Mnohí fanúšikovia sa tešia, že budú môcť na Zelenej vode zažiť TOPFEST v jeho pôvodnej polohe, na ktorú často spomínajú. Areál na rozdiel od letiska ponúka prirodzený tieň a v horúcich letných dňoch možnosť sa okúpať v jazere. Samozrejme nechýbajú prípoje pre karavany, kamenné sociálne zariadenia a kamenne bufety,“ hovorí o výhodách areálu usporiadateľ Dušan Drobný.

Príďte osláviť 15-te narodeniny festivalu TOPFEST 29.až 30. júna 2018 na Zelenú vodu v Novom Meste nad Váhom. Čaká vás nezameniteľná atmosféra, skvelé koncerty a ďalšie atrakcie. Na TOPFESTe budú po prvýkrát zastúpené viaceré značky piva, aby ste si mali z čoho vyberať. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.sk. Všetky informácie sú dostupné na www.topfest.sk a na https://www.facebook.com/search/top/?q=topfest

Plagát TOPFESTU

Tlačová správa