DORO nahrala nový klip s množstvom hostí. Nové videá ponúkajú aj KORPIKLAANI alebo REFUGE

DORO, MADBALL, AS I LAYDYING a REFUGE s novými klipmi. KORPIKLAANI zverejnili novú skladbu. Slovenská skupina PHANTASMA ukončila činnosť.

Metalová kráľovná Doro Pesch. Foto: Alena Červeňanská

Metalová kráľovná DORO vypustila do sveta nový videoklip k piesni „All for Metal“, v ktorej účinkuje veľké množstvo hostí – Mille Petrozza (KREATOR), Johan Hegg (AMON AMARTH), Chuck Billy (TESTAMENT), Warrel Dane (NEVERMORE, SANCTUARY), Jeff Waters (ANNIHILATOR), SABATON, Ross The Boss (MANOWAR), Rock ‚N‘ Rolf (RUNNING WILD), DETRAKTOR, Tommy Bolan (ex-WARLOCK), Andy Brings a The Ultimate Doro Clan. Spomínaná pieseň pochádza z jej dvojalbumu „Forever Warriors, Forever United“, ktorý vyjde 17. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Fínski folk metalisti KORPIKLAANI zverejnili lyric video k novej skladbe s názvom „Kotikonnut“ z ich chystanej dosky „Kulkija“. Tá uzrie svetlo sveta 7. septembra vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Projekt REFUGE má vonku nový videoklip ku skladbe „The Man in the Ivory Tower“ pochádzajúcej z čerstvej štúdiovky „Solitary Men“.

Hardcorová úderka MADBALL sa prezentuje novým obrazovým materiálom k songu „Rev Up“ z ich novej radovky „For the Cause“, ktorá vyjde 15. júna u Nuclear Blast Records.

Metalcoristi AS I LAY DYING natočili videoklip k novému singlu „My Own Grave“, s ktorým sa podľa všetkého, opäť vracajú na scénu.

Košická kapela PHANTASMA oznámila na svojom facebookovom profile, že končí aktívnu činnosť a neodohrá ani naplánované akcie.