Novinky na úvod týždňa hlásia MARILYN MANSON, MADBALL, U.D.O. a ďalší

MARILYN MANSON zverejnil novú cover skladbu. MADBALL s novým klipom. U.D.O. vydá nový album. FATES WARNING ponúkajú ukážku z nového live albumu. DEFEATED SANITY majú vonku nový song.

MARILYN MANSON

MARILYN MANSON vypustil do sveta novú cover skladbu „Cry Little Sister“, pôvodne od Gerarda McMahona, ktorá sa objavila na soundtracku k filmu „The Lost Boys“ z roku 1987. Mansonov cover poslúži pre soundtrack k pokračovaniu X-Menov s podtitulom „The New Mutants“.

Hardcoristi MADBALL majú nový videoklip k songu „The Fog“ s hosťujúcim Timom Armstrongom z kapely RANCID. Skladba pochádza z ich čerstvej štúdiovky „For the Cause“.

Kapela U.D.O. vydá 31. augusta u AFM Records nový štúdiový album s názvom „Steelfactory“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe singla „Rising High“.

Prog metalisti FATES WARNING zverejnili ochutnávku z chystaného živáku „Live Over Europe“ a to v podobe piesne „Life in Still Water“. Spomínaný živák, ktorý vyjde 29. júna u InsideOut Music, sa nahrával v januári tohto roka počas európskej časti turné k stále aktuálnemu albumu „Theories of Flight“. Na dvoch diskoch vás čaká 23 skladieb so stopážou 138 minút.

Brutal death metalisti DEFEATED SANITY majú vonku nový song „Insecta Incendium“, ktorý bude súčasťou znovuvydaného albumu „Chapters of Repugnance“ (vychádza 17. augusta u Willowtip Records) z roku 2010.