Francúzi GOJIRA nahrali live video, STONE SOUR zverejnili novú pieseň

GOJIRA s novým live videom. STONE SOUR zverejnili novú skladbu. BLACK TUSK vydajú nový album. KILMARA vydajú nový album.

GOJIRA

Francúzi GOJIRA sa prezentujú novým live videom k piesni „Global Warming“ z albumu „From Mars to Sirius“ (2004). Nahrávalo sa v sídle kapely, v Silver Cord Studio v New Yorku. A prečo sa kapela rozhodla pre tento krok? „Pred pár týždňami sme spoločne zahrali „Global Warming“ prvýkrát od nahrávania „From Mars to Sirius“. Predtým sme to nikdy nehrali, pretože je to náročné hrať a umiestniť do setlistu. Táto pieseň je emocionálne ťažká a mohlo by to takmer „ublížiť“ ostatným skladbám. Globálne otepľovanie je realitou a dôležitou témou. Cítime, že je dobré pripomenúť jednu z najdôležitejších výziev súčasnosti. Ako rásť ako druh bez toho, aby sme boli parazitom našej planéty, jediným domovom, ktorý máme. „Budeme vidieť naše deti rásť“ je mantra pre budúce generácie a obrazným spôsobom dúfame, že deti vo všetkých z nás budú rásť, vyvíjať sa a prijímať akcie pre viac súcitný a zmysluplný svet,“ uvádza kapela na svojom Facebookovom profile.

Formácia STONE SOUR zverejnila novú skladbu s názvom „Burn One Turn One“, pochádzajúcu z deluxe verzie albumu „Hydrograd“, ktorá vyjde 31. augusta u Roadrunner Records.

Američania BLACK TUSK vydajú 17. augusta u vydavateľstva Season of Mist nový štúdiový album s názvom „TCBT“, z ktorého zverejnili ochutnávku v podobe skladby „Burn the Stars“.

Španieli KILMARA oznámili, že ich štvrtá štúdiovka nazvaná „Across the Realm of Time“ vyjde 31. augusta prostredníctvom ROAR Rock of Angels. Album sa nahrával u Rolanda Grapowa vo Zvolenskej Slatine. Grapow sa postaral aj o mix, mastering a produkciu.