Nový album DEICIDE v septembri, lídra TRIPTYKON fyzicky napadli

DEICIDE vydajú v septembri nový album. Tom G. Warrior sa vracal z osláv výročia múzea H. R. Gigera a stal sa obeťou napadnutia. MARDUK s novým klipom. ALICE IN CHAINS prezradili dátum vydania a názov nového albumu. MONSTROSITY vydajú nový album.

DEICIDE

Floridskí deatheri DEICIDE vydajú 14. septembra novučičký album nazvaný „Overtures of Blasphemy“ vďaka labelu Century Media Records. Tak ako predošlý album, aj novinku produkoval Jason Suecof (THE BLACK DAHLIA MURDER, TRIVIUM). O parádny artwork sa postaral Zbigniew M. Bielak (GHOST, PARADISE LOST, MAYHEM).

DEICIDE – Overtures of Blasphemy

Tom G. Warrior, frotnman kapely TRIPTYKON utrpel po fyzickom napadnutí zlomeninu pravej ruky. „Akonáhle sa moja pravá ruka, zlomená v nevyprovokovanom, ultra násilnom a drogami poháňanom útoku dostatočne vylieči, budem sa opäť môcť venovať hromadiacim sa mailom častejšie. Podľa lekárov by to malo byť niekedy v auguste. Keďže moje rameno je zafixované, som dosť neohrabaný so svojou nepripravenou ľavačkou. Písanie a všetko ostatné je v súčasnosti dosť náročné,“ napísal Tom o zranení na svojom blogu a pokračoval o okolnostiach incidentu: „A pre zvedavcov. Áno, po mojom napadnutí, po momente prekvapenia, som aj so zlomenou rukou bol schopný získať iniciatívu a brániť sa. Útočník však rýchlo utiekol, keď si uvedomil, že pôjdem po ňom. Ako zbabelec. Určite som si predstavoval návrat domov z mimoriadnych osláv 20. výročia múzea H.R. Gigera za iných okolností. Žiaľ, toto je skutočný svet a toto sú skutočné životné okolnosti. Nenávidím násilie a rovnako znevažujem účinky alkoholu a drog, ktoré slúžia iba na zväčšovani vážnych nedostatkov členov našej ľudskej rasy. Nebudeme samozrejme rušiť žiadne koncerty TRIPTYKONU, ale v tomto momente budem môcť len spievať, ku gitare sa vrátim tak rýchlo, ako to pôjde.“

Black metalisti MARDUK natočili nový videoklip ku skladbe „Viktoria“, pochádzajúcej z ich rovnomennej radovky, ktorý vyšla pred týždňom.

Americká formácia ALICE IN CHAINS prezradila, že ich nový štúdiový album dostal názov „Rainier Fog“ a vyjde 24. augusta. Nižšie nájdete aj v poradí druhý singel s názvom „So Far Under“.

Death metalisti MOSTROSITY vydajú po jedenástich rokoch nový album s názvom „The Passage of Existence“ (vychádza 7. septembra u Metal Blade Records). Nižšie nájdete ochutnávku v podobe skladby „Cosmic Pandemia“.