Dee Snider zverejnil ďalšiu skladbu, KVELERTAK oznámili meno nového speváka

DEE SNIDER s novým lyric videom. KVELERTAK už s novým spevákom. KRISIUN zverejnili novú skladbu. VOIVOD majú nový klip. ROB ZOMBIE u Nuclear Blast Records.

Dee Snider

Dee Snider (TWISTED SISTER) zverejnil lyric video k novej skladbe „I Am the Hurricane“ z jeho sólovky „For the Love of Metal“, ktorá vyjde 27. júla prostredníctvom labelu Napalm Records.

Novým spevákom Nórov KVELERTAK sa stal Ivar Nikolaisen, ktorý nahradil dlhoročného frontmana Erlenda Hjelvika. Nikolaisen už má spoločnú históriu s KVELERTAK, pretože s jeho ostatnými kapelami (SILVER, THE GOOD, THE BAD AND THE ZUGLY) sa zúčastnil spoločných koncertov a taktiež hosťoval v skladbe „Blodtørst“.

Death metalisti KRISIUN zverejnili novú skladbu s názvom „Demonic III“ z ich chystanej radovky „Scourge of the Enthroned“. Tá vyjde 7. septembra u Century Media Records.

Kanadská formácia VOIVOD sa prezentuje novým videoklipom ku skladbe „Obsolete Beings“ pochádzajúcej z ich novej štúdiovky „The Wake“, ktorá uzrie svetlo sveta 21. septembra vďaka vydavateľstvu Century Media Records.

ROB ZOMBIE podpísal celosvetovú zmluvu s vydavateľským gigantom Nuclear Blast Records, pričom jeho nový album by mal vyjsť v priebehu budúceho roka.