KREATOR ZVEREJNILI SINGEL PHANTOM ANTICHRIST

Thrasheri KREATOR vypustili singel. LORDI majú náhradu za zosnulého bubeníka Otusa. CHIMAIRA a jej nová zostava sa predviedla v koncertom videu. Britská ANATHEMA ponúka teaser k turné. Členovia ISIS a DEFTONES majú nový projekt PALMS.
Nemecká thrash metalová legenda KREATOR vypustila do sveta prvý singel z dlho očakávanej platne Phantom Antichrist. Titulnú skladbu si môžete vypočuť pod dnešnými novinkami. Trojskladbový singel je v obehu od 20. apríla. Dodajme však ešte, že novinka vychádza 1. júna prostredníctvom gigantického labelu Nuclear Blast Records.

Fínski LORDI majú nového bubeníka. Jeho meno však ešte nie je známe, čo kapela okomentovala nasledovne: „Máme nového bubeníka. Jeho meno ešte nezverejníme, proste mu zatiaľ hovorme „bubeník“. Jeho kostým a maska budú zatiaľ obmedzené na minimum, avšak iba tak, aby sa vmestili do štýlu kapely. Nechceme totiž ešte novú oficiálnu náhradu, pretože cítime, že je ešte príliš skoro na plnohodnotné nahradenie Otusa.

Na YouTube sa objavilo zaujímavé video zachytávajúce v akcii novú zostavu CHIMAIRA. Tá pred nedávnom dokončila turné na podporu ich posledného diela The Age Of Hell. Celý záznam z koncertu v O2 Academy v Oxforde si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

ANATHEMA má síce nový album už nejaký ten deň vonku, avšak ponúka teaser, ktorý neupozorňuje iba na vydanie Weather Systems, ale aj na turné k tejto podarenej (recenziu očakávajte už čoskoro!!!) novinke.

Na obzore je nový zaujímavý projekt s názvom PALMS. Tvoria ho traja členovia ISIS (Aaron Harris, Clofford Meyer a Jeff Caxide) a spevák Chino Moreno z hviezdnych DEFTONES. Trio z rozpadnutých ISIS podľa všetkého nestratilo chuť do nahrávania a novinka by tak mala vyjsť ešte v tomto roku a to prostredníctvom Ipecac Recordings. Debut je produkovaný samotným zoskupením.

Anathema – Weather Systems (Album Reviews Quotes) from Kscope on Vimeo.