Jašterice IV. v Banskej Štiavnici: Potešte karmu, zvieratká, seba a československú scénu

Ak si toto leto svojou troškou ešte nepodporil dobrú vec a za odmenu dostal celodenný festival, na ktorom uvidíš 13 kapiel z československej scény, tak neváhaj a v sobotu 25.8. sa dostav do bývalej tabakovej továrne v Banskej Štiavnici na Jašterice 4.

JAŠTERICE 4

I AM PENTAGON (Cze)
ADACTA (Sk)
THE WILDERNESS (Sk)
BETON (Sk)
ACID FORCE (Sk)
a ďalší

Sobota 25.8.2018, Banská Štiavnica – bývalá tabaková továreň

Benefičná celodenná akcia Jašterice sa už na slovenskej scéne udomácnila. Okrem kvalitných kapiel fanúšikovia pomáhajú dobrej veci. Výťažok z festivalu putuje na fungovanie miestneho útulku pre psov a mačky. Veterinárne náklady, obojky, jedlo, čokoľvek čo nechcené zvieratá potrebujú môžu dostať práve zo vstupného, ktoré bude tento rok 15 eur.

13 plus 3 dôvody prečo do Štiavnice prísť

Trinásť kapiel, menovite I AM PENTAGON, PRACH, BETON, ADACTA, FYASCO, JAKUBYSKO, THE WILDERNESS, ACID FORCE, DISTAX, SEDEM MINÚT STRACHU, RANA, HROBAR a DADCARE. Niektoré už v Štiavnici hrali a niektoré tam budú po prvýkrát. Majte na pamäti, že kapely odmietli honorár a hrajú zdarma.

Ďalšie tri dôvody

– rodinná atmosféra plná dobrej hudby, vegan friendly stravy a kvalitného českého pivka alebo nealko limonád. Ak vám bude teplo, tak sa schladíte vonku, ak vám bude dlho, prejdete sa po UNESCO meste.

– slovenské vydavateľstvá, ktoré podporujú festival a vy ich podporíte kúpou CD, LP alebo čohokoľvek, plus kapely a ich distro ako bonus.

– v sobotu sa venujete festivalu a v nedeľu Banskej Štiavnici. Nikdy neviete, čo v nej nájdete. Každý účastník festivalu má malé výhody v rôznych podnikoch a atrakciách v meste, ktoré s nami spolupracujú – stačí pozrieť FB event a nájsť potrebné info.

V skratke: Príďte, potešíte karmu, zvieratá, seba a československú scénu!

FB Event

Plagát k Jašterice IV.

Tlačová správa