NOVÝ ALBUM FEAR FACTORY VYJDE V ŠTYROCH VERZIÁCH

Nový album FEAR FACTORY vyjde v štyroch rôznych verziách. CHIMAIRA zverejnili lyrické video. Dnes vám ponúkame aj zaujímavý video rozhovor s Georgom „Corpsegrinderom“ Fisherom (CANNIBAL CORPSE). Švédi NETHERBIRD hlásia personálne zmeny. BONDED BY BLOOD vydajú nový album.
FEAR FACTORY prezradili, že ich novinka (v Európe vyjde 1. júna) The Industrialist vyjde vo viacerých podobách. V štandardnej (10 skladieb), v limitovanej deluxe edícii (12 skladieb), na vinyle (obmedzený počet) a taktiež aj vo verzii box setu. Kapela zverejnila ukážky poslednej verzie. Box Set The Industrialist bude vyzerať tak, ako uvidíte pod dnešnými novinkami.

Americká kapela CHIMAIRA zverejnila lyrické video k singlu z aktuálneho albumu The Age of Hell a síce ku skladbe Losing My Mind. Lyrické video nájdete pod dnešnými novinkami.

Pod novinkami nájdete zaujímavý video rozhovor s Georgom „Corpsegrinderom“ Fisherom z CANNIBAL CORPSE, ktorý poskytol Daveovi Allisonovi zo serveru BrutalBroadcast.com.

Švédska kapela NETHERBIRD, ktorá sa prednedávnom predstavila v rámci Carpathia Tour aj na niekoľkých koncertoch v našej krajine a bola aj špeciálnym hosťom druhého semifinálového kola Wacken Metal Battle v Košiciach, oznámila, že v kapele už nefigurujú basák Tobias Gustafsson a bubeník Erik Rojas. Dôvodom ich odchodu bolo, že nedokázali venovať kapele viac času. Cesty týchto dvoch členov a zvyšku NETHERBIRD sa síce rozišli, ale ako hovoria obe strany, tak v dobrom. Kapela vraj už za nich zohnala aj náhradu na oboch postoch. Nové mená však nepoznáme. NETHERBIRD, ale prezradili, že nová zostava už pracuje na novom EP, ktoré sa bude volať Funerals in Twilight a vyjsť by malo niekedy na jeseň. Nová zostava bude mať live premiéru začiatkom júna v Štokholme.

Americkí thrasheri BONDED BY BLOOD vydajú 2. júla nový album nazvaný Aftermath. Novinka vyjde pod krídlami vydavateľstva Earache Records a bude na nej 11 nových skladieb.