MASTODON začnú pracovať na novinke začiatkom roka 2019, HATE ETERNAL ponúkajú novú skladbu

MASTODON začnú budúci rok pracovať na novom albume. HATE ETERNAL a INTERNAL BLEEDING vydajú nové albumy. STONE SOUR ponúkajú zábery z natáčania videoklipu. WARBRINGER vydajú nový singel.

MASTODON

Bubeník Brann Dailor z kapely MASTODON prezradil, že začiatkom budúceho roka, po tom ako skupina dokončí turné k aktuálnemu albumu „Emperor of Sand“, už nič nebráni tomu, aby začali pracovať na novom albume.

Deatheri HATE ETERNAL vydajú 26. októbra prostredníctvom Season of Mist nový štúdiový album „Upon Desolate Sands“. Spomínaná novinka bude obsahovať 9 skladieb a jednu z nich – „What Lies Beyond“ si môžete vypočuť nižšie.

Aj ďalší vyznávači kovu smrti – INTERNAL BLEEDING, vydajú nový album, ktorý nazvali „Corrupting Influence“. Ten uzrie svetlo sveta 19. októbra vďaka labelu Unique Leader Records.

Američania STONE SOUR zverejnili video poodhaľujúce zákulisie z natáčania klipu k piesni „Song #3“ z ich stále aktuálnej radovky „Hydrograd“.

Thrash metalisti WARBRINGER vydajú 24. augusta sedempalcový singel „Power Unsurpassed“. V digitálnej forme vyjde o čosi skôr, konkrétne 17. augusta. K vinylu sa bude dať dostať len cez shop kapely, prípadne cez vydavateľstvo Napalm Records.