Frontman KORN Jonathan Davis prišiel o manželku, Deven zomrela vo veku 39 rokov

Včera zomrela manželka hudobníka Jonathana Davisa (KORN). Túto informáciu priniesli zahraničné médiá.

Deven Davisová zomrela v piatok 17. augusta vo veku 39 rokov. Túto smutnú informáciu ako prvý priniesol web TMZ. Rodina Jonathana Davisa potvrdila túto informáciu. „Davisova rodina je rozčarovaná z ničivej straty Deven Davisovej. Prosíme vás, aby ste rešpektovali ich súkromie – a súkromie blízkych priateľov rodiny – a dajte im priestor, aby sa s tým vyrovnali v súkromí. Ďakujeme za vašu lásku, pochopenie, modlitby a podporu v tejto ťažkej dobe.“

Jonathan Davis a Deven Davis. Zdroj: Billboard

Deven Davisová sa narodila v septembri 1979 ako Deven Augustina Schuette v štáte Ohio. Keď dovŕšila Deven 18 rok života, zmenila svoje priezvisko na Davisová, bez toho, aby vedela, že bude vydatá za Jonathana.

Jonathan a Deven tvorili pár viac ako 20 rokov, vzali sa v roku 2004 a mali spolu dve deti Pirate a Zeppelin. Jonathan má ešte syna z predchádzajúceho manželstva.

Deven Davisová predtým ako sa stala matkou, bola pornoherečka, ktorá mala podľa viacerých zahraničných médií problémy s drogami. Zatiaľ čo Jonathan sa s nimi dokázal vysporiadať, Deven nie.

Manželstvo v závere zrejme nebolo veľmi šťastné. Podľa informácií TMZ hudobník podľa žiadosť o rozvod už v roku 2016, pričom uviedol nezlúčiteľné rozdiely. V deň jej smrti podal Davis na súd príkaz na rekvalifikáciu domáceho násilia, po ktorom sudca udelil Deven dočasný zákaz stýkania sa s deťmi i rodinným psom.

Príčina smrti Deven Davis zatiaľ nie je známa.