NOVÉ KLIPY OD MEGADETH, CHILDREN OF BODOM A FIREWIND

MEGADETH zverejnili nové lyrické video. CHILDREN OF BODOM a FIREWIND nové videoklipy. Slovenské koncerty TANKARD sa presúvajú na marec 2013. U.D.O. zverejnili video upútavku k albumu rarít Celebrator. Austrálski thrasheri MORTAL SIN ohlásili definitívny koniec kariéry. Nóri PURIFIED IN BLOOD zverejnili podrobnosti o novom albume.
MEGADETH zverejnili lyrické video ku skladbe Whose Life (Is It Anyways?), ktorá sa nachádza na stále aktuálnom albume Th1rt3en. Video nájdete pod dnešnými novinkami.

CHILDREN OF BODOM zverejnili doteraz nezverejnené video ku skladbe Shovel Knockout, ktorá pochádza zo stále aktuálneho albumu Relentless Reckless Forever. Klip nájdete pod dnešnými novinkami.

Koncerty metalových skupín TANKARD, MAJSTER KAT a RADIATION, ktoré sa mali konať dňa 11.mája v bratislavskom Randal Clube a 12. mája v košickom Jumbo Centre sa z technických príčin na strane organizátora prekladajú na nový termín. TANKARD vystúpia 22. marca 2013 v Bratislave a 23. marca 2013 v Košiciach. Oba koncerty začnú o 19. hodine. Lístky, ktoré boli zakúpené v predpredaji cez Ticketportal ostávajú naďalej v platnosti. – Tlačová správa. My ešte dodáme, že súťaž o dva voľné lístky, ktorá bola na našej stránke rozbehnutá, bude dočasne pozastavená a spustíme ju znovu pár týždňov pred koncertom. Správne odpovede, ktoré nám prišli ostanú v platnosti a budú zaradené do žrebovania aj nabudúci rok.

FIREWIND natočili nový videoklip ku skladbe Wall Of Sound, ktorá bude na novinke Few Against Many. Tá vyjde 21. mája prostredníctvom Century Media Records a bude na nej 10 skladieb. Zaujímavosťou je, že FIREWIND budú mať na novinke skladbu Edge Of A Dream, v ktorej budú hosťovať členovia z APOCALYPTICY. Spomínaný klip nájdete pod novinkami.

Už zajtra, teda tento piatok, vyjde špeciálny album Celebrator od nemeckej kapely U.D.O., ktorý bude ako povedal sám Udo „veľmi zvláštnym darčekom pre fanúšikov“. U.D.O. ponúkajú video upútavku na tento albuma  vy ju nájdete pod dnešnými novinkami.

Austrálski thrasheri MORTAL SIN ohlásili opätovný definitívny koniec. Kapela vydala ešte v roku 2011 vynikajúci album Psychology of Death, zúčastnila sa na putovnom turné Thrashfest Classics. Všetko išlo ako po masle. Až začiatkom tohto roka oznámil vokalista Mat Maurer, že v kapele definitívne končí. Ostatní členovia našli za neho náhradu, ale v týchto dňoch prišla správa od gitaristu Ryana Huthnanceho, ktorý oznámil, že MORTAL SIN definitívne končia.

Nóri PURIFIED IN BLOOD zverejnili ďalšie info o novom albume Flight Of A Dying Sun. Prvý album vydaný pod hlavičkou Indie Recordings sa dostane na pulty obchodov 15. júna. Nový album bude obsahovať 8 piesní. Pod novinkami nájdete artwork nového albumu.