Sen sa stáva skutočnosťou: HELLOWEEN v zostave s Kiskem a Hansenom nahrajú nový album!

Masívne turné Pumpkins United formácie HELLOWEEN stále prebieha. Kapela ide fanúšikom plniť ďalší sen.

Michael Kiske a Kai Hansen počas bratislavského koncertu HELLOWEEN. Foto: Alena Červeňanská

Na oficiálnom facebooku skupiny HELLOWEEN sa dnes oznámili dve vynikajúce správy pre fanúšikov tekvíc po celom svete. Turné Pumkins United je v plnom prúde, z tohto elta kapela vyzdvihuje headline koncerty na festivale Wacken Open Air, Rock Fest v Barcelone a Masters of Rock vo Vizoviciach. Kapela vydvihla aj mega koncert s IRON MAIDEN na Sweden Rock a Florenze’s Firenze Rocks.

Prvou dobrou správou je, že na začiatku roka 2019 vydajú HELLOWEEN na dvd, blu-ray a ako live cd materiál z Pumpkins United World Tour. Druhá správa, však plní sen mnohým fanúšikom na celom svete. To, čo sa dalo trocha očakávať, sa stalo skutočnosťou. HELLOWEEN v zostave s Michaelom Kiskem a Kaiom Hansenom nahrajú nový album, ktorý by mal vyjsť v roku 2020!

„Keďže Nuclear Blast od začiatku trval na tom, aby sme kapelu udržali v tejto zostave ešte niekoľko rokov, v skutočnosti bude úplne nový štúdiový album s Kiskem a Hansenom! Keď trio Weikath, Hansen a Deris napíše piesne pre dvojicu výnimočných spevákov v roku 2019, je jasné, že štúdiový album v roku 2020 bude epický!,“ píše sa na facebooku HELLOWEENU.