METALLICA a ANTHRAX vydajú remastrované klenoty z roku 1988, SOULFLY zverejnili novú pieseň

METALLICA a ANTHRAX chystajú deluxe verzie svojich albumov. SOULFLY, UNLEASHED, ENTOMBED A.D. a SICK OF IT ALL zverejnili nové skladby. MALEVOLENT CREATION dokončili nahrávanie nového albumu. HROBAR nahrali prvý oficiálny videoklip.

METALLICA

Legendárna METALLICA teasuje príchod deluxe verzie albumu „…And Justice for All“, ktorý v tomto období slávi 30 rokov od vydania. METALLICA tak pokračuje po „Kill ´em All“, „Ride the Lightning“ a „Master of Puppets“ ďalšou doskou, ktorá dostane remaster. Aktuálne vydanie „…And Justice for All“ by malo obsahovať veľké množstvo bonusových materiálov v podobe rôznych raritiek a doteraz nevydaných verzií niektorých piesní. Bližšie informácie sa dozvieme neskôr, ale už teraz je jasné, že na spomínanej deluxe verzii nájdete aj legendárny koncert zo Seattlu z roku 1989.

 

Deluxe verziu albumu, ktorý oslavuje 30 rokov od vydania chystajú aj ďalší borci z Big Four, presnejšie – ANTHRAX. V piatok 5. októbra vydajú vydavateľstvá Island Records/Ume/Universal Music deluxe edíciu albumu „State of Euphoria“. Prvý disk bude obsahovať remastrovaný album spolu s B-stranami vydanými v spojení s albumom a skladbu „Antisocial“ nahratú v londýnskom Hammersmith Odeon z marca 1989. Druhý disk ponúkne tzv. „Charlie´s Archives“, čo bude skutočný poklad pre fanúšikov, pretože ich prenesie priamo do miestnosti s kapelou, kde skladby z tohto albumu vznikali. A pripočítajte si k tomu ešte 20-stranový booklet.

Kapela SOULFLY vypustila do sveta novú skladbu „Ritual“ podporenú aj 360° video. Skladbu nájdete na ich rovnomennom albume, ktorý oficiálne vychádza 19. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment.

Švédski death metalisti UNLEASHED zverejnili lyric video k novej skladbe „Lead Us Into War“ z ich chystanej štúdiovky „The Hunt for White Christ“. Tá sa na pulty predajní dostane 26. októbra vďaka vydavateľstvu Napalm Records.

Aj ďalší Švédi, ENTOMBED A.D. sa hlásia s novou tvorbou, presnejšie s novým singlom nazvaným „Fit for a King“ (vypočuť si ho môžete TU) z chystanej a zatiaľ nepomenovanej dosky, na ktorej kapela aktuálne pracuje.

Hardcorová úderka SICK OF IT ALL zverejnila nový song s názvom „Inner Vision“ pochádzajúci z albumu „Wake the Sleeping Dragon!“, ktorý uzrie svetlo sveta 2. novembra vďaka Century Media Records.

Deatheri MALEVOLENT CREATION dokončili nahrávanie v poradí trinástej radovky s príznačným názvom „The 13th Beast“. Spomínaný album teraz čaká mix a mastering pričom vyjsť by mal začiatkom budúceho roka u Hammerheart Records.

Banskoštiavnická thrashová úderka HROBAR nahrala svoj prvý oficiálny videoklip, ktorý je na skladbu „Doktor Krompáč“ pochádzajúcu z čerstvého albumu „Rýchla smrť“.