BelUSA Death Fest vol. 12: Opäť čaká fanúšikov vraždiaca zostava, vystúpi 8 skupín

Death metalový festival v Dome kultúry v Beluši tento rok vykročí dvanástym krokom a opäť nás čaká zostava, ktorá vraždí!

DISAVOWED (Ned) – brutal death metal
UNFATHOMABLE RUINATION (Gbr) – technical brutal death metal
ANALEPSY (Por) – slamming brutal death metal
CLITGORE (Rom) – goregrind
SUBURBAN TERRORIST (Sk) – death metal
DEPRESY (Sk) – death/black metal
NAHUM (Cz) – death/thrash metal
STERCORE (Sk) – deathcore (SK)

Sobota 13.10.2018, Beluša – Dom kultúry
Štart: 15:00, vstupné: 15 € (iba na mieste)

Headlinerom 12. ročníka bude legendárna brutal death metalová formácia DISAVOWED z Holandska. Tóny podávajú rýchlosťou blesku s bravúrnym technickým prevedením a ich koncerty sú hotové masakre! Čoskoro vychŕlia nový album, z ktorého nám zahrajú pár hudobných devastácií.

ANALEPSY predvedú modernú verziu slamming brutal death metalu so svojským feelingom a vlastnou tvárou. Angličania UNFATHOMABLE RUINATION drtia technicky vyspelý brutal death metal svojsky a naživo drvia hlava-nehlava!

CLITGORE nás ponoria do vôd goregrindu. Domáci SUBURBAN TERRORIST pokrstia a zahrajú kompletne celý nový album „Inhuman Breed“, ktorý sa nesie v duchu agresívneho a krvilačného death metalu. Bude to silný nápor na naše bubienky!

NAHUM prevetrajú naše sluchovody death/thrashom, DEPRESY chytili nový dych a s Hoyasom v zostave predvedú ako im to ide. Môžeme sa tešiť aj na nové skladby.

Celé to otvoria deathcoristi STERCORE, ktorí nás poriadne rozsekajú! Maximálne nabitá zostava v Beluši nemôže nechať žiadneho death metalistu chladného! Prídu sa hudobne rozrezať už 13. októbra!

FB Event

Plagát ku podujatiu

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák