ACCEPT vydajú DVD z Wackenu, AMON AMARTH teasujú dokument, LUNATIC GODS nahrali vydarený klip

AMON AMARTH ponúkajú trailer na chystaný dokument. ACCEPT vydajú nové DVD. DISTURBED s novým klipom. Nové informácie hlásia aj kapely LEGION OF THE DAMNED, CATTLE DECAPITATION, LUNATIC GODS a SUBURBAN TERRORIST.

ACCEPT

Veteráni ACCEPT vydajú 23. novembra u Nuclear Blast Records nové DVD/Blu-ray s názvom „Symphonic Terror – Live at Wacken 2017“. Ako už názov napovedá, pôjde o záznam koncertu z nemeckého Wacken Open Air z roku 2017.

Vikingovia AMON AMARTH vydajú 16. novembra nové CD/DVD „The Pursuit of Vikings: 25 Years in the Eye of the Storm“, ktoré bude obsahovať aj zaujímavý dokument. A práve naň kapela zverejnila trailer. Okrem dokumentu nájdete na tomto vydaní aj dva koncerty z festivalu Summer Breeze 2017 s odlišnými setlistami.

Martinská kapela LUNATIC GODS predstavuje nový videoklip ku piesni „Zabudli sme dýchať“ od režiséra, ktorý spolupracoval aj s MACHINE HEAD. Skladba „Zabudli sme dýchať“ z albumu „Turiec“ dostala výpravný a hraný videoklip, ktorému nádych minulosti dodal český režisér Mejla Basel. Ten je známy nielen spoluprácou s americkou metalovou megastar MACHINE HEAD, ale aj z našich kín. Podpísaný je pod réžiou a scenárom komédie „Děda“ (2016). Výber tohto zaujímavého spolupracovníka vysvetlil gitarista Luboslav: „Mejla je srdcom starý metalista, tak ako my. Prvýkrát ma jeho práca dostala pred 8 rokmi, keď urobil nádherný klip našim kamarátom zo SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY. Odvtedy má za sebou množstvo produkcií, klipy pre Luciu Bílú, Segrado, Fleret, metalový HYPNOS či svetovú hviezdu MACHINE HEAD. Myšlienka osloviť ho na klip mi napadla pri sledovaní jeho filmu Děda. Som šťastný, že na spoluprácu prikývol a našiel si na nás čas.“ – Tlačová správa

Domáca úderka SUBURBAN TERRORIST zverejnila lyric video k novej skladbe „Mind-Blowing Attack“ z ich chystanej radovky „Inhuman Breed“, ktorá vyjde 13. októbra u Immortal Souls Productions.

Formácia DISTURBED sa prezentuje novým videoklipom k singlu „A Reason to Fight“ z novej dosky „Evolution“. Tá uzrie svetlo sveta 19. októbra vďaka Reprise Records/Warner Bros. Records.

Death/thrash metalisti LEGION OF THE DAMNED oznámili, že 4. januára im u vydavateľstva Napalm Records vyjde nový štúdiový album s názvom „Slaves of the Shadow Realm“.

Death/grinderi CATTLE DECAPITATION vydajú 23. novembra u Metal Blade Records kolekciu raritných nahrávok nazvanú „Medium Rarities“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe songu „An Exposition of Insides“.