SLIPKNOT plánujú v lete vydať nový album. Záplava informácií aj od AMARANTHE, SOILWORK a ďalších

Pondelková záplava noviniek. Nový album SLIPKNOT už toto leto? UNLEASHED, GOROD, ALL THAT REMAINS a AMARANTHE zverejnili nové skladby. SOILWORK a CHROME DIVISION vydajú nové albumy. A PERFECT CIRCLE a WORMROT s novými klipmi.

SLIPKNOT

Corey Taylor z kapely SLIPKNOT prezradil pre Ressurection Fest TV, že v lete by chceli vydať nový album. „Rok 2019 bude veľkým rokom pre SLIPKNOT. Všetko závisí od toho kedy sa dostaneme do štúdia. Plánujeme, aby sme tam boli začiatkom budúceho roka – prvé mesiace v roku. Takže, pár mesiacov kým to urobíte, pár mesiacov na produkciu, nové masky, kostýmy, chceme nové všetko. A dúfam, že v lete začneme svetové turné, keď album vyjde.“

AMARANTHE zverejnili lyric video k novej piesni „Inferno“ z ich novej štúdiovky „Helix“. Tá uzrie svetlo sveta 19. októbra vďaka Spinefarm Records.

Švédi SOILWORK prezradili, že ich nový album dostal názov „Verkligheten“ a vyjde 11. januára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Prvé vydanie digipack verzii a aj vinylové verzie budú navyše obsahovať aj štvorskladbové EP. Pod správou si môžete vypočuť nový song „Arrival“.

Kapela CHROME DIVISION vedená Shagrathom z DIMMU BORGIR, oznámila, že 16. novembra im u vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový a zároveň posledný album s názvom „One Last Ride“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Walk Away in Shame“.

Formácia A PERFECT CIRCLE nahrala nový videoklip ku piesni „Eat the Elephant“ z rovnomennej radovky vydanej v apríli tohto roka.

Death metalisti UNLEASHED vypustili do sveta novú skladbu „The Hunt for White Christ“ pochádzajúcu z rovnomennej novinky, ktorá vyjde 26. októbra prostredníctvom Napalm Records.

Prog/death metalová formácia GOROD ponúka k vypočutiu novú pieseň s názvom „Aethra“ z ich rovnomennej dosky. Tá oficiálne vychádza 19. októbra prostredníctvom vydavateľstva Overpowered Records.

Američania ALL THAT REMAINS zverejnili dve nové skladby „Wasteland“ a „Everything´s Wrong“ z chystaného albumu „Victim of the New Disease“. Ten vyjde 9. novembra u Fearless Records.

Grindcorová brúska WORMROT sa prezentuje DIY videoklipom k songom „Buried the Sun“ a „The Face of Disgrace“ z ich stále aktuálneho albumu „Voices“.