POWERWOLF nahrali nový klip, LACUNA COIL vydajú knihu

LACUNA COIL vydajú knihu. HALESTORM ponúkajú zábery z natáčania videoklipu. UNLEASHED a PSYCROPTIC zverejnili nové skladby. POWERWOLF a BRING ME THE HORIZON s novými videami.

POWERWOLF

POWERWOLF zverejnili nový obrazový materiál ku skladbe „The Sacrament of Sin“ pochádzajúcej z rovnomennej radovky, vydanej v júli tohto roka.

Talianska formácia LACUNA COIL oznámila, že 28. novembra im u vydavateľstva Rocket 88 vyjde pri príležitosti 20. výročia kniha „Nothing Stands in Our Way“. Fanúšikovia sa môžu tešiť na ilustrovanú históriu skupiny s raritnými fotografiami.

Kapela HALESTORM zverejnila video poodhaľujúce zákulisie z natáčania videoklipu k piesni „Do Not Disturb“ z ich aktuálnej nahrávky „Vicious“.

Švédski death metalisti UNLEASHED vypustili do sveta novú skladbu s názvom „Stand Your Ground“ z chystaného albumu „The Hunt for White Christ“. Ten oficiálne vychádza 26. októbra prostredníctvom Napalm Records.

Technickí death metalisti PSYCROPTIC zverejnili nový song „Upon These Stones“ z chystanej dosky „As the Kingdom Drowns“, ktorá vyjde 9. novembra u Prosthetic Records.

Angličania BRING ME THE HORIZON sa prezentujú novým lyric videom k singlu „Wonderful Life“ s hosťujúcim Danim Filthom z CRADLE OF FILTH. Skladba pochádza z nového albumu „Amo“. Ten sa na pulty predajní dostane 25. januára vďaka Columbia Records.