VOLBEAT vydajú DVD z koncertu, na ktorom bolo takmer 50 000 fanúšikov. Novinky aj od IHSAHN či SOILWORK

VOLBEAT vydajú DVD. IHSAHN a SOILWORK natočili nové videoklipy. Novinky aj od KORPIKLAANI, IRON REAGAN a PHRAGMENTS.

VOLBEAT

Kapele VOLBEAT vyjde 14. decembra prostredníctvom labelu Republic Records nové Blu-ray/DVD „Let´s Boogie! Live from Telia Parken“. Pôjde o záznam koncertu z 26. augusta 2017, kedy sa VOLBEAT stali prvou dánskou kapelou, ktorá vypredala štadión Telia Parken v Kodani. Spomínaný koncert videlo viac ako 48 000 divákov. Kapela mala aj zaujímavých hostí, za všetkých spomenieme Larsa Ulricha (METALLICA), Milleho Petrozzu (KREATOR) alebo Marka „Barney“ Greenwaya (NAPALM DEATH). Nižšie nájdete trailer.

IHSAHN natočil nový videoklip ku skladbe „Lend Me the Eyes of Millennia“ z jeho aktuálnej štúdiovky „Ámr“.

Švédska formácia SOILWORK zverejnila nový videoklip k piesni „Full Moon Shoals“ z ich chystanej radovky „Verkligheten“, ktorá vyjde 11. januára u vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Folk metalisti KORPIKLAANI zverejnili lyric video k piesni „Kuin Korpi Nukkuva“ z aktuálneho albumu „Kulkija“ vydaného v septembri tohto roka.

Crossover/thrash metalová úderka IRON REAGAN sa prezentuje novým videoklipom k songu „Patronizer“ z čerstvého EP „Dark Days Ahead“.

Domáci dark ambientný projekt PHRAGMENTS vydá v novembri u Malignant Records nový štúdiový album s názvom „Fratres“. „Fratres je albumom kolaborácií s rovnako zmýšľajúcimi hudobníkmi. Každá skladba je snahou oboch hudobníkov tvoriť jedinečnú kombináciu srdca a mysle, žánrov a techník,“ prezradil na facebooku Matej Gyarfáš, hlavný mozog projektu PHRAGMENTS.

Upútavka PHRAGMENTS