Brutality nikdy nie je dosť: Slamtastic Party zavíta aj do Košíc

Vážení brutalisti, milé masakristky, máme tu pre vás tretie pokračovanie akcie, na ktorej sa nešetrí na vražednosti tónov. Slamtastic Party vol. 3 nám opäť rozpára ušné bubienky!

PYREXIA (Usa) – brutal death metal
PATHOLOGY (Usa)- brutal death metal
KRAANIUM (Nor/Uk/Den/Fin/Tur) – brutal slamming death
TRAUMATOMY (Rus) – slamming brutal death metal
EPICARDIECTOMY (Cze) – brutal slamming death metal
SINAYA (Bra) – death metal

Utorok 13.11.2018, Košice – Collosseum
Štart: 17:30, vstupné: 23 € (predpredaj) / 25 € (na mieste)

Už samotná zostava tretej Slamtastic Party je masaker sama o sebe! Na vrchol line-upu sa postavia samotní praotcovia slamu – PYREXIA. Kapela, ktorá debutom „Sermon of Mockery“ položila základy skutočnej brutality v death metale, nám príde nakopať rite!

Asi najzaujímavejšou kapelou line-upu budú PATHOLOGY. Americkí brutalisti sa u nás predstavia vôbec po prvýkrát a môžeme sa tešiť dravú jazdu, kde budú črevá lietať! KRAANIUM sú na Slovensku už celkom často, no o to viac zloby páchajú so svojimi nástrojmi. Čerstvý album „Slamchosis“ je opäť pivnica zhnitých slamových tónov a naživo nás nimi nakŕmia!

EPICARDIECTOMY patria k tomu najdrastickejšiemu, čo česká scéna ponúka. Naživo doslova vraždia! Špecialitou akcie budú TRAUMATOMY! Táto japonsko-ruská kombinácia zahreje slamové srdcia dávkou prehnitej brutality. Celé to otvoria SINAYA, ktorí predvedú brazílsku jazdu death metalom. Takže, po brutalite chtiví ľudia, čas sa pripraviť na Slamtastic Party vol. 3!

Na akcii bude možné si zakúpiť aj „festivalové“ šiltovky či tričká, ktorými budete môcť strašiť zvyšok vašej rodiny!

FB Event

Slamtastic Party vol. III. v Košiciach

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák – šéfredaktor/Hlukoskop.sk