Legendárna mašina MARDUK už o pár dní headlinerom Panzer Storm Fest

Snáď neexistuje fanúšik extrémneho žánru, ktorý nikdy nepočul o opancierovanom stroji na zabíjanie, švédskom black metalovom komande MARDUK. Práve rodáci z chladného Norrköpingu už onedlho zavítajú do českej Plzne v rámci 11.ročníka tunajšieho indoor festivalu Panzer Storm Fest vol.11, kde sa postupne predstavia viaceré popredné spolky, vyznávajúce ten najrýdzejší čierny kov.

Panzer Storm Fest 11

MARDUK (Swe) – black metal
ARCHGOAT (Fin) – black metal
VALKYRJA (Swe) – black metal
ATTIC (Ger) – heavy metal
STORTREGN (Sui) – blackened death metal
SEKHMET (Cze) – black metal
KRAAKE (Cze) – black metal

Sobota 8.12.2018, Plzeň (Božkov) – Hospoda Pod kopcem
Štart: 16:00, vstupné: 600kč / 700kč

V čase, keď by už zima a chlad mali spoľahlivo testovať naše nervy a zároveň odolnosť zimného oblečenia, nemôže telo i ducha zahriať nič lepšie než pekelne horúci metalový nárez! Práve ten ponúkne 8. decembra plzenská Hospoda Pod kopcem a konkrétne Panzer Storm Fest vol.11, kde v pozícií headlinerov vystúpia MARDUK v rámci programu „Viktoria Europa Part 2“. Na ňom kapela propaguje stále aktuálny album „Viktoria“, ktorý prezentuje pre nich tak typickú blackovu víchricu, tentokrát okorenenú tematikou druhej svetovej vojny. V zostave Mortuus, Morgan, Devo a Fredrick teda čakajte ultimátny nárez.

Niečo podobné však určite predvedú i nemenej známi ARCHGOAT s ich cenenou novinkou „The Luciferian Crown“ a svoj veľmi horúci počin „Throne Ablaze“ (vychádza už 26.novembra!) predstavia aj fantastickí hrdlorezi VALKYRJA. Trocha odľahčenia ponúknu nemeckí ATTIC a na viac melodic death metalovú nôtu naopak zahrajú STORREGN. Aby toho nebolo málo, priestor samozrejme dostanú aj zástupcovia tuzemskej scény, teda domáci SEKHMET a KRAAKE.

Pozor! Kapacita je obmedzená na 400 divákov!

Info o vstupenkách v predpredaji hľadajte na FB udalosti v sekcii „informácie“.

FB Event

Panzer Storm Fest 11