Hral s Ozzym či ARCH ENEMY. Gitarista Gus G. mieri do Bratislavy

Pôvodom grécky gitarový mág Gus G., vlastným menom Konstantinos Karamitroudis, je od polovice novembra na európskom turné ku svojmu najnovšiemu štúdiovému albumu „Fearless“. Predposled-ným miestom, ktoré v rámci šnúry koncertov navštívi, bude naše hlavné mesto. V bratislavskom klube Randal sa predvedie 5. decembra.

GUS G. (Gre)

Streda 5.12.2018, Bratislava – Randal Club

Od Gusa môžete očakávať poriadnu hudobnú nádielku. Jeho gitarová stopa sa dá nájsť na nahrávkach jeho súčasnej kapely FIREWIND, ale aj u kapiel DREAM EVIL, MYSTIC PROPHECY, NIGHTRAGE či na abume „Scream“ od Ozzyho Osbournea. Hosťoval aj na albumoch kapiel DRAGONLAND, ROTTING CHRIST, ARCH ENEMY, KAMELOT či metalovej kráľovnej DORO.

Nezanedbáva ani sólovú kariéru, počas ktorej vydal už tri albumy. Prvý s názvom „I Am the Fire“ vyšiel v roku 2014, nasledoval ho o rok neskôr „Brand New Revolution“. Jeho najnovšia nahrávka sa na vere-nosť dostala 20. apríla 2018 pod názvom „Fearless“. A práve tento počin sa Gus chystá predstaviť Slovákom už budúci týždeň.

Na albumovej novinke mu spieva a hrá na basgitaru Dennis Ward (PINK CREAM 69, UNISONIC) a za bicie si sadol Will Hunt (EVANESCENCE). Will sa však na Gusove turné nemohol dostaviť, a tak miesto za bicou súpravou zaujme český bubeník Miloš Meier, známy z kapely DYMYTRY. Tento „predmikulášsky“ koncert bude lahôdkou pre každého metalového fajnšmekra.

FB Event

Plagát k európskemu turné GUS G.

Text: Michaela Váleková