Gary Holt nedokončí rozlúčkové turné so SLAYER, Showtime odvysiela dokument o gitaristovi KORN

Gary Holt nedokončí európske turné SLAYER. Pripravte sa na dokumentárne filmy o Brianovi „Head“ Welchovi a MÖTLEY CRÜE. HOUR OF PENANCE zmenili vydavateľstvo. Kapele ISACAARUM vyjde spomienkový album. FLOWERWHILE s novým albumom.

Gary Holt

Gitarista Gary Holt nedokonči tohtoročné európske turné SLAYER, pretože sa musel vrátiť domov k svojmu otcovi, ktorý je, ako napísal Holt „na konci svojej cesty“. Na jeho miesto nastúpil Phil Demmel (ex-MACHINE HEAD). Ešte dodáme, že Holt sa ku kapele opäť pridá v marci 2019.

Dokumentárna snímka „Loud Krazy Love“, ktorá mapuje chaotický a neočakávane povznášajúci životný príbeh gitaristu Briana „Head“ Welcha z kapely KORN bude odvysielaná 14. decembra na stanici Showtime. Dokument priblíži jeho drogovú závislosť, komplikovaný vzťah s dcérou či odchod z kapely a následne obrátenie sa ku kresťanskej viere. Spomínaná snímka bola doteraz prezentovaná len na filmových festivaloch. Nižšie nájdete aj trailer.

Filmová adaptácia biografie MÖTLEY CRÜE s názvom „The Dirt – Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band“ vyjde 22. marca na Netflixe. Na svojom twitteri to oznámil Vince Neil.

Death metalisti HOUR OF PENANCE opustili Prosthetic Records a upísali sa poľskému vydavateľstvu Agonia Records. Kapela v súčasnosti dokončuje proces písania nových skladieb, pričom zatiaľ nepomenovaný nový album by mal vyjsť v roku 2019.

Už neaktívnej českej grindcorovej úderke ISACAARUM vyjde 12. decembra prostredníctvom vydavateľstva Metal Gate spomienkový album „Retrorgy“. Ten ponúkne nanovo nahraté skladby z obdobia rokov 1999 – 2001. Pod správou nájdete aj ochutnávku v podobe songu „Arts of Farts“.

Česká skupina FLOWERWHILE vydala začiatkom novembra nový album „Vzdálení“. Muzikanti z Brna sa prezentujú aj lyric videom ku piesni „Tma“.