MORNA nahrali vydarený klip, 0N0 majú novú pieseň. Tony Iommi hosťuje na novinke CANDLEMASS

MORNA vypustila do sveta nový klip. MISERY INDEX s novým klipom. CANDLEMASS vydajú nový album. 0N0 chystajú nové EP.

MORNA na Wackene. Foto: Werdza Photography

Slováci MORNA nahrali nový videoklip ku piesni „Through the Pain I See Others“, ktorá sa bude nachádzať na ich pripravovanom treťom štúdiovom albume. Videoklip mal na starosti František Menšík. Dej klipu popisuje príbeh o človeku, ktorý nenávidel všetko a všetkých okolo seba, až ostal sám. Ani to však preňho nič neznamenalo. Ďaleko za hranicou sebareflexie, na mieste, odkiaľ niet návratu, si nakoniec uvedomuje, že už môže nenávidieť len samého seba. Obrazový materiál kapela zverejnila presne tri roky po vydaní zatiaľ poslednej štúdiovky „Nuisance“.

Doom metalisti CANDLEMASS oznámili, že 22. februára im prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records vyjde nový štúdiový album „The Door to Doom“. V piesni, „Astorolus – The Great Octopus“ im zahral sólo legendárny Tony Iommi (BLACK SABBATH).

Death metalisti MISERY INDEX natočili nový videoklip k songu „New Salem“ z ich chystanej dosky „Rituals of Power“, ktorá uzrie svetlo sveta 8. marca u Season of Mist.

Domácim experimantátorom 0N0 vyjde 3. marca u vydavateľstva Transcending Obscurity Records dvojskladbové EP s názvom „Cloaked Climax Concealed“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „The Crown Unknown“.